Ștefan Bănică nu a vrut ca fiul lui să participe la Te cunosc de undeva: "Bă, băiatule, ce statut ai tu?"

Publicat pe

Ștefan Bănică nu a vrut ca fiul lui să meargă la Te cunosc de undeva, show-ul transformărilor de la Antena 1. Radu Ștefan Bănică a acceptat, însă, mai târziu să fie concurent la Te cunosc de undeva, însă după ce i-a demonstrat tatălui său celebru că se poate ocupa și de școală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS,AICI!

Invitat în podcastul „Fain & simplu', găzduit de Mihai Morar, Ștefan Bănică a vorbit și despre participarea fiului său cel mare la show-ul „Te cunosc de undeva' de la Antena 1. „Pe Ștefan al meu nu l-am lăsat la o cunoscută emisiune, îl chemau cu un an înainte', a dezvăluit solistul și mai apoi a explicat de ce l-a sfătuit pe tânăr să amâne această provocare.

„I-am spus: „Bă, băiatule, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Ăsta e statutul tău. Nu vrei, mai bine, să intri la o facultate? Așa ești student. (…) Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?'. A intrat la teatru primul, dar mi s-a zis că e fiul meu și, mai degrabă, spun că a intrat al doilea', a completat Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică a ajuns în finala sezonului 16 „Te cunosc de undeva', părăsind competiția pe locul 5.

„Am primit această propunere cu mult entuziasm. Am luat-o ca pe o provocare și ca pe un antrenament în completarea cursurilor mele de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' din București, unde sunt student în anul I. Da, m-am consultat cu tata și mi-a spus să tratez totul cu seriozitate, să am măsură, dar să mă și distrez', spunea studentul la actorie în mai 2021, pentru VIVA!.

Pe lângă școală și proiecte TV, Radu Ștefan Bănică este și model. Recent, fiul lui Ștefan Bănică Junior și al Cameliei Constantinescu, a fost cooptat de brand vestimentar a cărui imagine este designerul Cătălin Botezatu și a făcut o sesiune foto profesională pentru a prezenta mai multe ținute de toamnă.

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea:„De un an și trei luni aștept să divorțeze!’

Citește și: De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut:„Totul mi se trage de la…’

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă’

Radu Ștefan, pe urmele bunicului și ale tatălui

Radu Ștefan Bănică a moștenit talentul artistic de la bunic și de la tată și știa încă din copilărie că va ajunge un nume sonor în industria teatrului și a filmului românesc.

„Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…) Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea.

Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală.

Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva. Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica', spunea Radu în 2019, citat de unica.ro.

Ștefan Bănică (53 de ani) are trei copii, doi fii și o fiică, Radu Ștefan Bănică (19 ani), din fosta relație cu Camelia Constantinescu, Ana Violeta Bănică (13 ani), din fostul mariaj cu Andreea Marin (46 de ani), și Alexandru Bănică (2 ani), din actualul mariaj cu Lavinia Pîrva (36 de ani).
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter