Lidia Buble, sărut pasional cu un bărbat necunoscut, la Asia Express. Estera a răbufnit

Publicat pe

Lidia Buble și-a șocat sora în momentul în care a fost protagonista unui sărut pasional, pe plajă, la Asia Express, din dorința de a duce proba la bun sfârșit. Iată cum a reacționat Estera și de ce s-au certat cele două surori!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a fost recent protagonista unui sărut incendiar la Asia Express, contrariind-o pe sora ei, Estera. Din dorința de a încheia cât mai repede proba Mannequin Challenge, artista a ales să joace în propriul film… Și cum mai era nevoie doar de un cuplu care se sărută și nu găseau o domnișoară dispusă să facă asta, s-a sacrificat ea.

Lidia Buble, sărut pasional la Asia Express

În competiție au mai rămas doar trei echipe, iar probele sunt tot mai dificile și lupta dintre concurenți tot mai acerbă la Asia Express. În episodul de ieri-seară, cele trei echipe rămase în competiție – Mihai și Elwira, Lidia și Estera, Emi și Cuza – au fost puse din nou la grea încercare. Una dintre probe cerea executarea unui moment Mannequin Challenge, moment care le-a dat mari bătăi de cap concurenților. Cele trei echipe trebuiau să facă filmulețe cu o temă dată, pentru care au fost nevoiți să găsească mai mulți oameni care să accepte să intre în rol.

Citește și: Lidia Buble are probleme grave de sănătate după Asia Express: „Am simțit că se mi rupe mijlocul”

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Lidia Buble la Asia Express:

Citește și: Primul lucru pe care Cosmin Natanticu l-a făcut la întoarcerea din Asia Express: „Când am ajuns…' / EXCLUSIV

Citește și: Rita Mureșan a împlinit 49 de ani. Vedeta a petrecut fără fiicele sale

Lidia și Estera au filmat pe plajă, însă nu le-a fost foarte ușor să găsească protagoniști pentru filmulețul lor. Dacă în privința domnișoarei în costum de baie roșu sau a cuplului care trebuia să se dea cu creme de plajă nu au fost mari probleme, cele două nu au găsit un cuplu care să se sărute. În disperare de cauză, Lidia a decis să fie ea îndrăgostita care își sărută partenerul. A găsit un tânăr arătos și a făcut-o fără să ezite, însă, din nefericire, filmările făcute de Estera nu au fost bune. Drept urmare, cele două surori au ajuns să se certe; cu atât mai mult cu cât Lidia a trebuit să se sărute cu necunoscutul de cel puțin trei ori.

„Ce vrei? Să mă pup aici cu toată lumea?”

Neobișnuită cu telefonul de pe care trebuia să filmeze, Estera a ratat de mai multe ori. În afara faptului că figuranții de ocazie se cam plictisiseră, Lidia a trebuit să se sărute de mai multe ori cu tânărul necunoscut… Iar la un moment dat, mult prea târziu, ce-i drept, și-a pus întrebarea: „Dacă iau corona?” Deranjată de eșecurile repetate surorii sale și de faptul că pierdeau timp prețios, Lidia i-a propus Esterei să o înlocuiască și să filmeze ea totul.

Acela a fost și momentul în care, stupefiată de propunerea surorii sale, Estera a răbufnit:

„Eu nu mă pup cu alți bărbați! Îmi pare rău, sunt măritată! Ce vrei? Să mă pup aici cu toată lumea?!', i-a strigat Estera surorii sale după ce i-a propus să o înlocuiască, pentru a putea duce filmarea la bun sfârșit.

La rândul ei, Lidia Buble a reacționat la ieșirea surorii sale:

„Cum să-mi zici că mă pup cu toți pe plajă, că nu m-am pupat cu toți, m-am pupat cu unul singur, dar ca să ajung la îndeplinirea probei', a replicat artista, la fel de nervoasă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter