Rita Mureșan a împlinit 49 de ani. Vedeta a petrecut fără fiicele sale

Publicat pe

Rita Mureșan și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a declarat că fiicele sale nu au putut fi lângă ea în această zi de sărbătoare. Acestea sunt plecate din România, dar cu toate astea creatoarea de modă nu a fost singură. Rita Mureșan are o comunitate mare în mediul online, iar internauții nu au uitat de ziua ei. Cine a fost alături de ea în această zi?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan este recunoscătoare pentru tot ce a obținut până acum. Ajunsă la 49 de ani, creatoarea de modă se declară mulțumită și împlinită,iar foarte mulți fani i-au trimis numeroase mesaje în care îi urau lucruri frumoase.

De această dată, vedeta a fost sărbătorită fără fiicele sale, Gloria și Rebecca. Cele două sunt plecate din țară, iar dorul de ele este foarte mare, dar așa a fost să fie situația. O persoană specială i-a făcut o surpriză minunată Ritei. Despre cine este vorba?

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, la 48 de ani, și cum și-a petrecut ziua de naștere.A trăit o dramă de ziua ei, în trecut

Citește și: Vă mai amintiți cum arăta Rita Mureșan când era MISS ROMÂNIA?Mesajul creatoarei de modă pentru cei care îi reproșează că s-a îngrășat

Citește și: Ștefan Bănică nu a vrut ca fiul lui să participe la Te cunosc de undeva:„Bă, băiatule, ce statut ai tu?'

Citește și: Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Nu am povestit niciodată'

Rita Mureșan, surpriză neașteptată de ziua ei

Rita Mureșan a mărturisit că tot ce își dorește este să fie sănătoasă, la fel și familia sa, declarând că sănătatea este cea mai importantă în viață. Cu toate că a fost tristă pentru că fiicele sale nu au fost lângă ea de ziua ei, Rita a primit o surpriză nemaipomenită. Tatăl ei i-a făcut o surpriză și a vizita-o atunci când se aștepta mai puțin.

Am primit multe urări frumoase, chair am fost impresionată. Mulți dintre fani mi au făcut și poze frumoase. Imi doresc ca fim toți sănătoși ca asta e tot ce contează. Dorințe am multe dar le pun pe lista de Crăciun. (…) Rebeca este în America, iar cealaltă este tot plecată, dar am stat cu tatăl meu care mi-a făcut o surpriză.”, a declarat Rita Mureșan la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Rita Mureșan, la un pas de moarte

Creatoarea de modă a trecut prin momente de neuitat. Vedeta a petrecut nu mai puțin de șase luni în spital, din cauza unui obicei care s-a dovedit a fi periculos. Rita Mureșan a povestit că atunci când era mică și ploua îi plăcea să ste asub strașină, iar acest lucru i-a provocat o răceală puternică. Situația a fost atât de gravă încât a stat în comă două săptămâni, fiind nevoită să învețe din nou să vorbească și să scrie.

„Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul', a povestit Rita Mureșan într-o emisiune TV, potrivit sursei de mai sus.

Fiica Ritei Mureșan a trecut prin aceeași situație

Rita Mureșan a povestit că a trecut prin aceeași situație, după ce fiica ei s-a simțit rău. Aceasta avea 10 anișori, vârsta pe care o avea și mama ei când a fost la un pas de moarte. Din fericire, Rebecca și-a revenit repede, dar creatoarea de modă s-a speriat teribil. ”Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste”, a mai spus Rita.

Rita Mureșan s-a despărțit de tatăl fiicelor sale, Nelu Mureșan. Conform acesteia, divorțul a survenit după ce a câștigat titlul de „Miss România' și a devenit primul model de renume internațional. Cu toate astea, cei doi au rămas în relații bune, iar semnarea actelor de divorț nu a reprezentat pentru cei doi ruperea definitivă a relației, mai ales că au împreună două fiice minunate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter