Vă mai amintiți cum arăta Rita Mureșan când era MISS ROMÂNIA? Mesajul creatoarei de modă pentru cei care îi reproșează că s-a îngrășat

Publicat pe de rita muresan

Avea doar 20 de ani când a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din România. Acum, la 46 de ani, Rita Mureșan primește des comentarii legate de greutatea ei, însă, chiar dacă nu mai măsoară 90-60-90, creatoarea de modă se simte bine în pielea ei și îi asigură pe cei care o critică de faptul că familia ei o iubește cu toate kilogramele pe care le are.

Vă mai amintiți cum arăta Rita Mureșan când era MISS ROMÂNIA? Mesajul creatoarei de modă pentru cei care îi reproșează că s-a îngrășatVă mai amintiți cum arăta Rita Mureșan când era MISS ROMÂNIA? Mesajul creatoarei de modă pentru cei care îi reproșează că s-a îngrășat

În 1993, Rita Mureșan era încoronată Miss România. A urmat o carieră de model, în timpul căreia mâncarea de bază au fost un măr și un morcov pe zi, dar pe măsură ce s-a maturizat și și-a făcut o familie, Rita a înțeles că are priorități mai importante.

Creatoarea de modă a trecut nu doar o dată prin perioade de îngrășare bruscă și slăbire rapidă, iar acestea au venit la pachet cu evenimente triste prin care a trecut, pornind de la divorțul de tatăl fetelor ei, în 2007, moartea mamei și până la plecarea de acasă a copiiilor săi, la facultăți din străinătate.

În 2013, Rita cântărea peste 100 de kilograme, însă cu dietă și sport a reușit să slăbească spectaculos: peste 40 de kilograme într-un an. Astfel, în 2014 creatoarea cântărea doar 65 de kilograme şi arăta atât de bine încât se îmbrăca cu hainele fiicelor ei, Gloria şi Rebecca.

Și-a vindecat depresia cu ajutorul îngerilor

Anul 2013 a fost unul extrem de trist pentru Rita. A pierdut-o pe mama ei la câteva ore după ziua ei de naștere, chiar în noaptea în care se afla la petrecere împreună cu prietenii ei.

După o perioadă extrem de tristă, Rita Mureşan şi-a recăpătat liniştea datorită unei metode inedite de „regăsire spirituală'. Designerul s-a vindecat cu ajutorul „Terapiei cu îngeri'.

Între timp, a adunat din nou multe kilograme și, în ciuda criticilor, Rita se simte fericită în pielea ei și consideră că sunt aspecte mai importante în viață decât o luptă continuă cu kilogramele.

„Mi-am dat seama că societatea, chiar și familia mea, vrea să fiu perfectă! E… iată că nu sunt!!!! EU SUNT! Minunată, frumoasă, bună și veșnic în transformare!

PS: Să nu mă înțelegeți greșit, familia chiar mă iubește și se străduiește să mă înțeleagă! Pentru că eu sunt complexă și am multe aspecte'!', este mesajul pe care Rita l-a postat pe Facebook pentru toți cei care găsesc de cuviință să-i țină silueta sub lupă.

Este naturală și fericită

În urmă cu doi ani, Rita încearca să se justifice în fața criticilor săi de pe internet prin faptul că este o femeie matură, fără intervenții estetice și deloc obsedată de aspectul său fizic.

„Am aproape 44 de ani ( însă intotdeauna 23) şi am născut doi copii, nu mă machiez, nu mă vopsesc, părul meu nu e alb, nu am botox, nu mă dau cu creme, nu folosesc trucuri cosmetice ( nu încă)… Sunt perfect sănătoasă şi sunt recunoscătoare corpului meu pentru cum arată şi pentru cum mă ajută să îmi duc spiritul prin viaţa aceasta! Să aveţi o zi minunată!', a scris Rita pe Facebook în urmă cu doi ani.

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter