Vă mai amintiți cum arăta Rita Mureșan când era MISS ROMÂNIA? Mesajul creatoarei de modă pentru cei care îi reproșează că s-a îngrășat

Publicat pe de Dumba Gabriela

Avea doar 20 de ani când a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din România. Acum, la 46 de ani, Rita Mureșan primește des comentarii legate de greutatea ei, însă, chiar dacă nu mai măsoară 90-60-90, creatoarea de modă se simte bine în pielea ei și îi asigură pe cei care o critică de faptul că familia ei o iubește cu toate kilogramele pe care le are.

În 1993, Rita Mureșan era încoronată Miss România. A urmat o carieră de model, în timpul căreia mâncarea de bază au fost un măr și un morcov pe zi, dar pe măsură ce s-a maturizat și și-a făcut o familie, Rita a înțeles că are priorități mai importante.

Creatoarea de modă a trecut nu doar o dată prin perioade de îngrășare bruscă și slăbire rapidă, iar acestea au venit la pachet cu evenimente triste prin care a trecut, pornind de la divorțul de tatăl fetelor ei, în 2007, moartea mamei și până la plecarea de acasă a copiiilor săi, la facultăți din străinătate.

În 2013, Rita cântărea peste 100 de kilograme, însă cu dietă și sport a reușit să slăbească spectaculos: peste 40 de kilograme într-un an. Astfel, în 2014 creatoarea cântărea doar 65 de kilograme şi arăta atât de bine încât se îmbrăca cu hainele fiicelor ei, Gloria şi Rebecca.

Și-a vindecat depresia cu ajutorul îngerilor

Anul 2013 a fost unul extrem de trist pentru Rita. A pierdut-o pe mama ei la câteva ore după ziua ei de naștere, chiar în noaptea în care se afla la petrecere împreună cu prietenii ei.

După o perioadă extrem de tristă, Rita Mureşan şi-a recăpătat liniştea datorită unei metode inedite de „regăsire spirituală'. Designerul s-a vindecat cu ajutorul „Terapiei cu îngeri'.

Între timp, a adunat din nou multe kilograme și, în ciuda criticilor, Rita se simte fericită în pielea ei și consideră că sunt aspecte mai importante în viață decât o luptă continuă cu kilogramele.

„Mi-am dat seama că societatea, chiar și familia mea, vrea să fiu perfectă! E… iată că nu sunt!!!! EU SUNT! Minunată, frumoasă, bună și veșnic în transformare!

PS: Să nu mă înțelegeți greșit, familia chiar mă iubește și se străduiește să mă înțeleagă! Pentru că eu sunt complexă și am multe aspecte'!', este mesajul pe care Rita l-a postat pe Facebook pentru toți cei care găsesc de cuviință să-i țină silueta sub lupă.

Este naturală și fericită

În urmă cu doi ani, Rita încearca să se justifice în fața criticilor săi de pe internet prin faptul că este o femeie matură, fără intervenții estetice și deloc obsedată de aspectul său fizic.

„Am aproape 44 de ani ( însă intotdeauna 23) şi am născut doi copii, nu mă machiez, nu mă vopsesc, părul meu nu e alb, nu am botox, nu mă dau cu creme, nu folosesc trucuri cosmetice ( nu încă)… Sunt perfect sănătoasă şi sunt recunoscătoare corpului meu pentru cum arată şi pentru cum mă ajută să îmi duc spiritul prin viaţa aceasta! Să aveţi o zi minunată!', a scris Rita pe Facebook în urmă cu doi ani.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro