De ce Doina Maximilian nu i-a zis Stelei Popescu niciodată "mamă", în public: "Îi spuneam doamna Stela"

Publicat pe

Au trecut patru ani de la trecerea în neființă a Stelei Popescu, iar Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a rupt tăcerea cu privire la relația pe care o avea cu mama sa. Mai mult, aceasta a povestit și despre controversata situație a mormântul marii artiste, despre care s-a spus că a fost lăsat în paragină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 23 noiembrie 2017, marea actriță a Generației de aur înceta din viață în mod neașteptat și dramatic, iar averea consistentă pe care a lăsat-o în urmă a fost moștenită de Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu. Și pentru că s-a scris că acesta nu s-a îngrijit de mormântul mamei sale, fiica actriței a făcut lumină în această situație, dar a vorbit și despre relația pe care o avea, de fapt, cu mama ei.

De ce Doina Maximilian nu i-a zis Stelei Popescu niciodată „mamă”, în public

Într-un interviu în exclusivitate pentru Impact.ro, Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, în vârstă de 66 de ani, a vorbit adespre relația cu mama sa. Aceasta a făcut dezvăluiri despre adevărata relație dintre ele, recunoscând și că, în public, aceasta nu îi spunea marii acrițe „mamă”.

„Când eram doar noi două, îi spuneam întotdeauna Stela. În rest, în public, atunci când o însoțeam în diverse evenimente, îi spuneam doamna Stela. În fața altora mi s-a părut mereu că asta e forma maximă de respect pe care i-o pot acorda. Și pe care i-o datorez până la sfârșitul vieții! Fiindcă a fost un mare privilegiu, fără egal, de a fi stat atâția ani în preajma ei și, ca atare, consider că și azi trebuie să o tratez cu modestia aferentă. Iar Stela Popescu a înțeles, ca nimeni altcineva, dorința mea și a tatălui meu, Puiu Maximilian, de a ne alinia în spatele ei. Era forma noastră de respect și ea a înțeles și ne-a respectat această dorință de a sta în spatele ei. Lângă ea, dar totuși în spatele ei, dacă mă fac bine înțeleasă!”, a mărturisit fiica Stelei Popescu pentru sursa citată.

Citește și: Stela Popescu a lăsat o avere fabuloasă, dar fiica ei nu a rezistat nici 3 luni în casa mamei sale! Ce a determinat-o să plece

Citește și: Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape 3 ani de la moartea iubitei actrițe. Este în paragină: „Fiica ei vine rar la cimitir!”

Citește și: Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani. Cum a arătat în rochie mulată

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează:„Eu mă aprind cel mai repede’/ EXCLUSIV

Citește și: Chinurile prin care a trecut Maia Morgenstern după ce a jucat în Patimile lui Hristos:„Am fost agresată fizic, scuipată și zgâriată’

Fiica Stelei Popescu, dezvăluiri despre mama ei adoptivă

Stela Popescu a lăsat în urmă o moștenire impresionantă – un bloc şi trei vile, în valoare de peste un milion de euro, iar unica ei moștenitoare este Doina Maximilian, despre care s-a scris nu o dată în presă că, după decesul actriței, i-a neglijat mormântul… Aceasta a explicat de ce nu a fost văzută prea des la mormântul mamei sale, dar și de ce nu a răspuns imediat acuzelor care i s-au adus.

„Fiindcă am observat că oamenii se ghidează în general după opinia majorității și-și fac tot felul de păreri, fără a aprofunda. Spre exemplu, în preajma datei la care s-au împlinit patru ani de la moartea Stelei Popescu, a apărut un material cum că mormântul ei de la Cernica nu e îngrijit. Nu era nici primul și mă tem că nici ultimul! În aceste condiții, cum să le să spun oamenilor că nu e deloc așa? Că am personal un grafic în baza căruia trec eu sau alte persoane cu care am discutat special lucrul acesta pe la mormântul ei și avem grijă de el? E foarte greu…Și atunci am decis doar să fac și să nu mai comentez!”, a declarat fiica Stelei Popescu pentru sursa citată.

Ce avere a lăsat Stela Popescu

Doina Maximilian (care are o fiică un nepot) a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, o vilă în Crevedia, de 220.000 €, o vilă în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi una, de peste 250.000 €, în centrul Bucureștiului, unde mama sa a locuit până la finalul vieții. Actrița mai deținea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, dar și mai multe terenuri, iar în cont avea peste 300.000 de euro, sumă care i-a revenit tot fiicei sale, conform click.ro.

Mare parte din averea Stelei Popescu a ajuns la fiica sa adoptivă, Doina, care a fost înfiată de ea și de soțul ei, Puiu Maximilian. Actrița ar fi transmis familiei un mesaj clar în legătură cu averea pe care aceștia urmau să o moștenească. Şi-a dorit în mod expres ca blocul construit de ea să nu fie înstrăinat, clădirea fiind ridicată chiar pe terenul lăsat moștenire de mama ei, în buricul Capitalei. Inițial, era destinat închirierii, dar mai apoi a fost transformat în casă pentru toată familia şi Stela Popescu a lăsat cu limbă de moarte ca imobilul să ajungă în proprietatea strănepotului său.

Doina Maximilian este profesoară la Academia de Regie şi Film din București. Fiica Stelei Popescu a fost măritată cu actorul Radu Gheorghe, iar cei doi au împreună o fiică, Stanca, în vârstă de 32 de ani, care este mama unui băieţel, în vârstă de aproape cinci ani. Puștiul era doar un bebeluș când Stela Popescu a încetat din viață, iar actrița era topită după strănepotul ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter