De ce lipsește Andreea Berecleanu de la Știrile Prima TV. Cine a înlocuit-o

Publicat pe

Andreea Berecleanu lipsește de la Știrile Prima Tv încă de pe data de 23 iulie, iar fanii vedetei s-au tot întrebat care este motivul. De ce lipsește? Ei bine, prezentatoarea TV absentează motivat și o perioadă nu o vom revedea pe micile ecrane. Dezvăluirea a fost făcută chiar de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu lipsește de la Știrile Prima TV de aproape o săptămână deja. Prezentatoarea TV are un înlocuitor de nădejde și zilnic, Focus 18 este prezentat de Marius Saizu, colegul său. Dacă vă întrebați de ce Andreea Berecleanu lipsește de la Știrile Prima TV de pe 23 iulie, vedeta a anunțat că se află în vacanță cu soțul și fiul ei, Petru.

Citește și: Ce s-a găsit lângă cadavrul Cristinei Țopescu. Andreea Berecleanu a făcut totul public. „Era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său'

Citește și: Loredana Groza, o nouă apariție provocatoare! Cârcotașii i-au dat-o ca exemplu de stil pe Andreea Berecleanu: 'Frumos, dar n-am de gând să prezint știrile'

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu mama ei. A traversat o perioadă delicată când și-a pierdut tatăl – EXCLUSIV

Citește și: Ce face Andreea Berecleanu, după ce a decis să părăsească Antena 1. Ea și soțul ei au închis clinica de estetică: „Nu este o prioritate în a face o mărire de sâni sau o operație estetică la nas'

Andreea Berecleanu, medicul Constantin Stan și Petru, fiul prezentatoarei TV, au plecat în Franța, acesta fiind motivul pentru care ea lipsește de la Știrile Prima TV.

„A început vacanța!!!! Am așteptat-o cu mare nerăbdare. Franța e la picioarele noastre și a început cu Paris! Vă transmit gândurile mele de bine, promit să mai postez din când în când, deși mi-e gândul doar la relaxare', a transmis vedeta TV, pe rețelele de socializare.

De ce lipsește Andreea Berecleanu de la Știrile Prima TV. Cine a înlocuit-oDe ce lipsește Andreea Berecleanu de la Știrile Prima TV. Cine a înlocuit-o

De ce lipsește Andreea Berecleanu de la Știrile Prima TV?

Vacanța celor trei a început în Paris, însă nu au stat prea mult în Capitala supranumită „orașul iubirii' și au plecat în Bordeaux. În timpul în care Andreea Berecleanu lipsește de la Știrile Prima TV, prezentatoarea va vizita mai multe orașe din Franța alături de partener și fiul ei din prima căsnicie.

„Cu trenul, în fix două ore și 11 minute, am ajuns de la Paris la Bordeaux. E a doua zi și cutreierăm străzile cu bicicletele sau trotinetele, pentru a-l descoperi. De mâine, vom folosi și mașina pentru a ajunge în toată zona Gironde, cu localități din profunzimea acestei părți a Franței. Ca de obicei, ne bucurăm de o vacanță activă. Va țin la curent', a mai dezvăluit Andreea Berecleanu, pe Facebook.

Andreea Berecleanu, Constantin Stan și Petru, vacanță cu trenul pe litoralul românesc

Mai mult decât atât, deși o vedem în vacanțe care mai de care mai scumpe, Andreea Berecleanu trăiește ca un om de rând, în ciuda faptului că este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare. Vedeta de la Stirile Prima TV a plecat cu trenul pe litoralul românesc în urmă cu doar câteva săptămâni, iar alături i-au fost soțul, medicul estetician Constantin Stan și fiul Petru.

„Azi dimineață, în Gara de Nord. Noi trei, 2 zile către mare, într-o atmosferă atât de civilizată și frumoasă. Poate că am avut eu noroc să văd în jur doar oameni drăguți. De toate vârstele, familii cu copii, tineri, oameni de la țară, mulți străini, toți așteptau cu răbdare anunțul de pe tabelul electronic.

Și chiar dacă trenurile au întârzieri, inclusiv al nostru, oamenii au învățat să fie calmi și înțelegători. Apoi, când a fost anunțată linia, NIMENI nu s-a îmbulzit, așa cum se mai întâmpla pe vremuri. Am avut impresia unui popor diferit, mai ales că în locuri așa cum e o gara sau un aeroport, vezi adevărată față a unei nații. Chapeau', a scris, la momentul respectiv, Andreea Berecleanu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter