De ce nu a mers Sebastian de la Survivor la petrecerea de pe plajă: „Am fost supărat”

Publicat pe

Deși Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă, Sebastian Chitoșcă nu s-a putut bucura de premiu și nu a participat la petrecerea de pe plajă. În timp ce colegii lui se distrau, concurentul a fost nevoit să rămână în camp. Faimosul a explicat că este pedepsit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Faimoșii au câștigat primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă, așa că au putut să se bucure de o petrecere organizată pe plajă. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pe teren, apoi au fost liberi la dans și la distracție.

De ce nu a mers Sebastian de la Survivor la petrecerea de pe plajă: „Am fost supărat'De ce nu a mers Sebastian de la Survivor la petrecerea de pe plajă: „Am fost supărat'

Deși Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă, Sebastian Chitoșcă nu a participat la petrecerea de pe plajă, ci a fost nevoit să se retragă în camp după joc.

Sebastian a mărturisit că a fost supărat de această situație și că s-a simțit singur, însă a fost conștient că este ceva normal să nu poată participa la petrecerea de pe plajă.

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor.

Citește și: Cine e fosta iubită a lui Sebastian Chitoșcă, de la Survivor.

Citește și: Florin Salam se însoară cu Roxana Dobre în Dubai.

Citește și: Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi:

După ce am plecat de la joc, colegii mei s-au dus spre locul special amenajat pe plajă, distracția, petrecerea câștigată, eu am ales calea insulei pentru că sunt pedepsit. Am fost puțin supărat pentru că m-am simțit singur în baracă, am stat și ceva momente pe plajă, am încercat să mă regăsesc, însă în același timp să fiu destul de conștient că ceea ce se întâmplă este foarte normal', a spus Sebastian.

Sebastian de la Survivor a fost pedepsit

Sebastian Chitoșcă a fost sancționat după ce a încălcat regulile concursului, încercând să ia legătura cu soția sa, ceea ce este interzis în timpul competiției.

Organizatorii emisiunii au decis ca Sebastian să fie sancționat pentru fapta sa și să nu se poată bucura de primul premiu al săptămânii câștigat de echipa Faimoșilor.

Acesta este și motivul pentru care Sebastian nu a participat la petrecerea de pe plajă a Faimoșilor. Deși a recunoscut că îl supără situația, concurentul a înțeles că din vina sa nu poate participa la petrecere și a ales să profite de timpul în care a fost singur si să-și pună ordine în gânduri.

Cine este Sebastian de la Survivor

Sebastian Chitoșcă a debutat în liga profesionistă de fotbal, reușind să se întrețină singur și să își ajute familia. În adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul Echipei Naționale și prindea un transfer la Steaua.

Însă nu totul a fost roz pentru cariera lui de fotbalist. Sebastian Chitoșcă a fost nevoit să se lase de fotbal după ce nu a mai primit oferte concrete și a început să intre pe teren din ce în ce mai puțin.

Lipsa ofertelor concrete m-a făcut să mă las. După perioada de la FC Botoșani, unde am jucat un an și 3 luni, peste 30 de meciuri în Liga 1, mă așteptam ca următorul sezon să fiu titular incontestabil la ei, mai ales că veneam după o perioadă de inactivitate la FCSB și muncisem mult'.

Sebastian a mărturisit că totul s-a schimbat după ce Liviu Ciobotariu a devenit antrenor: „Munca pe care am depus-o până atunci mă așteptam să fie răsplătită. Cariera mea a luat-o în jos din acel moment. A venit domnul Liviu Ciobotariu antrenor și n-am mai fost introdus pe teren, decât foarte puțin, aruncat 10 minute pe finalul meciurilor'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter