De ce nu mai participă Romică Țociu la Asia Express. Ar fi trebuit să facă echipă cu Jean de la Craiova

Publicat pe

Romică Țociu ar fi trebuit să facă echipă cu Jean de la Craiova pentru competiția Asia Express, însă a fost nevoit să renunțe. Actorul a vorbit despre motivul care i-a încurcat participarea la concurs și a transmis un mesaj producătorilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Filmările pentru Asia Express au început zilele acestea. Echipele care participă la competiție au fost dezvăluite deja, însă dintre acestea ar fi trebuit să facă parte și Romică Țociu împreună cu Jean de la Craiova. Actorul a vorbit, într-un interviu pentru playtech.ro, despre motivul pentru care nu mai pot participa la Asia Express.

De ce nu mai participă Romică Țociu la Asia Express. Ar fi trebuit să facă echipă cu Jean de la CraiovaDe ce nu mai participă Romică Țociu la Asia Express. Ar fi trebuit să facă echipă cu Jean de la Craiova

Romică Țociu, despre participarea la Asia Express

Romică Țociu și Jean de la Craiova ar fi trebuit să fie una dintre echipele care au pornit pe „Drumul Împăraților', în cadrul reality show-ului Asia Express.

Din păcate, actorul a fost nevoit să anunțe că nu mai pot participa din cauza unei „situații speciale' care a apărut în viața lui Jean de la Craiova.

Nu am mai spus-o până acum, dar, fie, recunosc, chiar în aceste zile ar fi trebuit să particip la o nouă provocare, la Asia Express. Stabilisem toate detaliile cu partenerul meu de echipa, Jean de la Craiova, care acceptase şi el ideea. Numai că, aşa cum se mai întâmplă în viaţă, în ultimul moment a apărut o situaţie specială pentru Jean, nişte contracte de care a trebuit să ţină neapărat seama, astfel că nu am mai putut onora invitaţia şi am renunţat, de comun acord', a mărturisit Romică Țociu.

Citește și: Lidia Buble și sora ei, Estera, dezvăluiri înainte de Asia Express 4. Ce fobii au

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Citește și: Cum a reacționat Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, după ce a fost surprins cu altă femeie:

Citește și: Cuza, despre eliminarea lui Cucu de la Survivor.

Actorul a avut de transmis un mesaj și pentru producătorii emisiunii Asia Express: „Sper ca producătorii să ţină minte cuplul format din Romică şi Jean. Ar fi fost distracţie maximă, vă asigur!'

Lista concurenților care participă la Asia Express

Nouă perechi de celebrități vor pleca pe „Drumul Împăraților', în competiția Asia Express. Noua prezentatoare a emisiunii va fi Irina Fodor.

Echipele participante la Asia Express: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter