Victoria lui Brad Pitt în procesul cu Agelina Jolie. A obținut custodia comună a copiilor

Publicat pe

Victorie importantă pentru Brad Pitt, care a obținut custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie, după aproape 6 ani de la divorț! Deși ambii actori și-au dorit custodia totală, în cele din urmă tribunal a luat decizia, Brad și Angelina vor avea custodie comună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Brad Pitt a obținut custodia comună, alături de Angelina Jolie, a copiilor lor Pax, Shiloh, Zahara şi gemenii Viviene şi Knox în vârstă, după aproape 6 ani de la divorț. Maddox, acum în vârstă de 19 ani, nu mai intră în această înțelegere. Celebrul cuplu, cunoscut pe vremuri ca Brangelina, a dus o luptă pe viață și pe moarte, ambii disputându-și întâietatea. Iată însă că un judecător din California a decis în favoarea amândurora.

Victoria lui Brad Pitt în procesul cu Agelina Jolie. A obținut custodia comună a copiilorVictoria lui Brad Pitt în procesul cu Agelina Jolie. A obținut custodia comună a copiilor

Brad Pitt și Angelina Jolie, custodie comună a copiilor

Divorțul neașteptat dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, început în 2016 și încheiat în 2019, a fost urmat de o luptă pentru custodie în care actorii s-au folosit de toate armele. După aproape 6 ani, un judecător din California i-a acordat lui Brad Pitt custodia comună a copiilor săi în procedura de divorţ cu Angelina Jolie, care a solicitat custodie deplină, relatează AFP.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt au început lupta pentru custodie! Motivul pentru care copiii lor nu vor depune mărturie

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplină

Citește și: A murit Kevin Clark din „School of Rock'. A fost lovit de o mașină

Citește și: Cabral și fata lui cea mare, Inoke, nu-și mai vorbesc: „E perioada aceea dificilă!”

Citește și: Primele imagini de la petrecerea de unificare, de la Survivor. Zanni și Culiță Sterp au susținut un concert

Decizia, luată de judecătorul pensionat John Ouderkirk, care oficiază într-un cadru privat, şi nu într-un tribunal, validează principiul custodiei comune, în care părinţii au drepturi egale, potrivit site-ului de ştiri TMZ. Nici avocaţii celor doi actori, și nici reprezentantul lui Brad Pitt (57 de ani) nu au răspuns la solicitările AFP.

Decizia a survenit la aproape șase ani după ce Angelina Jolie (46 de ani) a depus cererea de divorţ, în septembrie 2016. Această decizie se referă la cinci dintre cei şase copii ai fostului cuplu, Maddox Jolie-Pitt (19 ani) fiind acum major, şi poate fi atacată în justiţie.

Deși s-a zbătut foarte mult să obțină custodie unică, se pare că Angelina nu ar fi obiectat împotriva acestei decizii, ci, conform unor surse din anturajul celor doi, altele ar fi „probleme de îngrijorare'.

Și anume faptul că de acum Brad Pitt și angelina Jolie vor trebui să împartă în mod egal timpul petrecut cu copiii pe care îi au împreună: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani şi gemenii Vivienne şi Knox cu vârsta de 12 ani.

Brangelina, un divorț cu scântei

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost unul dintre cele mai glam cupluri de la Hollywood, iar căsnicia lor a fost binecuvântată cu 6 copii, dintre care 3 biologici și trei adoptați. Viața actorului, care venise dintr-un mariaj comod cu Jennifer Aniston, s-a schimbat peste noapte… Pentru fanii lor a fost un șoc, în 2016, când actorii și-au anunțat separarea, dar și mai șocante au fost divorțul și lupta pentru custodie, cea din urmă durând aproape 6 ani.

În 2018, cele două vedete de la Hollywood au ajuns la un acord temporar pentru custodia comună a copiilor lor, în condiţii care au rămas confidenţiale, dar nu au putut conveni asupra unei formule permanente.

Mai mult, FBI a deschis o anchetă, după un incident raportat de TMZ, care ar fi avut loc în septembrie 2016. În timpul unei călătorii cu avionul, Brad Pitt s-ar fi comportat abuziv, verbal şi fizic, cu copiii săi. La finalul investigaţiilor, poliţia federală americană a decis să nu iniţieze nicio urmărire penală. Acela a fost însă momentul în care Angelina s-a decis să lupte cu orice preț pentru câștigarea custodiei.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost oficial împreună din 2005 până în 2016. Ei au împreună trei copii biologici şi au adoptat alţi trei – Maddox, Pax şi Zahara.

Foto Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter