De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor: "Trebuie refăcută articulația..."

Publicat pe

De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi. Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, însă nu a rezistat prea mult în competiție. S-a ales cu probleme serioase de sănătate, iar acum trebuie să se opereze. De ce amână vedeta de televiziune intervenția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi. Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor România 2022, după aproape două săptămâni. Vedeta de televiziune a fost eliminată atunci din cauze medicale, iar starea ei de sănătate nu s-a îmbunătățit nici când a ajuns acasă. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor va avea nevoie de intervenție chirurgicală, întrucât s-a ales cu o ruptură de menisc și ligament încrucișat în urma participării sale la Survivor.

De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor: "Trebuie refăcută articulația..."De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor: "Trebuie refăcută articulația..."

Totuși, Roxana Cihulescu a amânat operația, deși abia mai poate merge cu piciorul stâng. Iată care este motivul pentru care a decis să nu-și facă intervenția acum!

Citește și: Roxana Ciuhulescu trebuie să se opereze, după Survivor. Ce diagnostic i-au pus medicii:”Am ce e mai rău. Patru luni de mers în cârje”

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:’El are o supărare…’

Citește și: Cum a reușit Oana Roman să elimine surplusul de piele, după ce a slăbit peste 20 de kg:„Am rezolvat problema fără să apelez la chirurgie’

Citește și: Valentin de la Mireasa, acuzat că are un copil. Cum se apără concurentul:'Și-a abandonat propria fiică'

De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor

Roxana Ciuhulescu a acceptat propunerea de a participa la Survivor România, însă a fost printre primii concurenți eliminați. Vedeta a suferit o accidentare la picior și a fost nevoită să plece acasă. Odată întoarsă în țară, a mers și și-a făcut mai multe investigații, iar după un RMN a aflat că a are ruptură de menisc și ligament încrucișat.

Medicii i-au recomandat să se opereze cât mai curând, întrucât nici nu mai poate pune piciorul stâng jos. Însă, fosta concurentă de la Survivor a decis să amâne intervenția, pentru a putea pleca în Republica Dominicană, la marea finală.

„Nu mă pot opera acum, trebuie să merg la finala «Survivor»! Trebuie refăcută articulația, medicii mi-au extras deja lichidul de acolo. Când plouă, însă, sau la schimbările astea de vreme, mă doare foarte tare! Am avut momente când nu puteam să calc!

Mi-au făcut RMN, iar diagnosticul pus de medic a fost unul grav: ruptură de menisc și ligament încrucișat. Am mers la cel mai bun doctor, trebuie să mă operez, n-am cum să scap. Medicul mi-a zis că trebuie refăcută articulația. Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje!', a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Ce schimbări s-au produs în viața ei după Survivor

Pe lângă problemele cu piciorul, sportiva se confruntă cu o altă problemă. A slăbit 7 kilograme în toată perioada din junglă, iar când s-a întors acasă s-a îngrășat 9 kilograme. Cele două kilograme în plus o deranjează pe Roxana, motiv pentru care vrea să slăbească.

Am slăbit 7 kilograme la Survivor și am pus 9… și cele 2 kilograme în plus nu reușesc să le dau jos. Nici n-am făcut foarte mari eforturi din cauza piciorului. În rest sunt bine, m-am întors la job, îmi bat capul zi de zi. Fac și sport, dar doar anumite tipuri de exerciții.Fac fizioterapie la Câmpina, la Profesorul Decebal. Dar acum n-am mai fost, de când am început job-ul n-am mai putut ajunge. Făceam 3 ore pe drum, o oră jumătate dus, una întors, și 3 ore de terapie.’, a declarat Roxana Ciuhulescu.

sursa foto- Captura de ecran, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter