De ce nu vrea Anamaria Ferentz să mai vină în România: "M-am gândit că asta e cea mai bună soluție"

Publicat pe

Anamaria Ferentz a luat decizia de a părăsi România în urmă cu mai mulți ani, iar acum și-a găsit fericirea în America. Artista mărturisește că își vede familia o dată pe an, însă a ales să nu mai vină în țară. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sunt mai bine de zece ani de când Anamaria Ferentz a părăsit România pentru America, unde în prezent artista trăiește o poveste de dragoste alături de un afacerist american. Chiar dacă nu a mai venit de multă vreme acasă, Anamaria își întâlnește totuși mama și fratele, care locuiesc în România, o dată pe an. Acest lucru se întâmplă însă la jumătatea distanței, aceștia petrecându-și vacanțele în Europa.

De ce nu vrea Anamaria Ferentz să mai vină în România: "M-am gândit că asta e cea mai bună soluție"De ce nu vrea Anamaria Ferentz să mai vină în România: "M-am gândit că asta e cea mai bună soluție"

De ce nu mai vine Anamaria Ferentz în România

Dat fiind că nu își vede familia decât o dată pe an, în perioada vacanței, iar ai ei preferă să nu zboare pe o asemenea distanță, Anamaria Ferentz a găsit o soluție avantajoasă pentru toți – întâlnirile la jumătatea drumului, în țări europene. Și cum anul trecut s-a îndrăgostit de Spania, și anul acesta a ales să meargă tot în Marbella, alături de mama și de fratele ei.

Citește și: Cum arăta Anamaria Ferentz când era în trupa Demo și ce face acum. Zici că nu a îmbătrânit nici o zi din 2000

Citește și: Anamaria Ferentz, primele imagini cu noul iubit american: „De ziua mea, m-a surprins cu…”

Citește și: Ce planuri de viitor are Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir:’Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea’

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat:„O minune de copil a venit pe lume

Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim', a povestit Anamaria Ferentz, pentru Click!

Anamaria Ferentz s-a mutat cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui

În prezent, Anamaria Ferentz trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un afacerist american. Artista radiază de fericire și se declară o femeie liniștită și împlinită, mărturisind că are o relație stabilă și frumoasă cu iubitul său. De dragul bărbatului iubit, ea a părăsit Los Angeles și s-a mutat în Oregon, la fermă. Iubitul artistei are o fermă de care se ocupă, iar Anamaria este extrem de fericită că trăiește cum și-a dorit întotdeauna. De asemenea, solista are acum o familie foarte mare, pentru că partenerul său de viață are 7 copii.

Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate… unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii.

Apoi, mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea trei, dar n-a fost să fie! De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Așa că ai grijă ce îți dorești!‘, a spus Anamaria Ferentz, în exclusivitate, pentru Ciao.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter