Cum se înțelege fetița Oanei Roman cu bunicul ei, Petre Roman: „E fascinată de el, a văzut ce mare personalitate este”

Publicat pe

Cum se înțelege fetița Oanei Roman cu bunicul ei, Petre Roman. Chiar dacă nu se văd atât de des pe cât și-ar dori fosta prezentatoare tv, ea a dat totul iertării și a rămas în relație bună cu tatăl ei, după ce acesta și-a refăcut viața. Și cu nepoata sa, Iza, fostul prim-ministru se înțelege de minune, ba chiar au o relație specială.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, au lăsat regretele deoparte, au iertat și au mers mai departe. Cei doi se înțeleg acum foarte bine, chiar dacă fiecare dintre ei are un program încărcat și nu se văd foarte des. Cât despre nepoata sa, Iza, fostul prim-ministru are o relație specială cu fetița Oanei Roman. La rândul ei, Iza este fascinată de bunicul său, care a aflat ce personalitate mare este.

Cum se înțelege fetița Oanei Roman cu bunicul ei, Petre Roman: „E fascinată de el, a văzut ce mare personalitate este'Cum se înțelege fetița Oanei Roman cu bunicul ei, Petre Roman: „E fascinată de el, a văzut ce mare personalitate este'

Oana Roman a mărturisit pentru Impact.ro că lucurile între ea și tatăl fetiței merg cât se poate de bine, după ce ambii și-au asumat greșelile făcute în trecut. În schimb, mama sa are nevoie de tratament și de îngrijiri medicale permanente. Tatăl ei, Petre Roman, are o relație specială cu nepoata sa, Iza.

Citește și: Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc:'Nici nu vreau să…'

Citește și: Oana Roman va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă?„E posibil să-l iau de mână pe Marius într-o zi și să mergem la biserică'

Citește și: De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea:„Mi-aș dori să nu fie supărat'

Citește și: Răzvan Mazilu, dezvăluiri despre cariera lui, dincolo de regie și coregrafie:„Poate această dorință ascunsă, pe care o mărturisesc în premieră…'/ EXCLUSIV

Cum se înțelege fetița Oanei Roman cu bunicul ei, Petre Roman

Iza, fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei are opt ani jumătate, e la școală și merge la afterschool. În plus, fata vedetei face înot și tenis, de mai bine de doi ani. Fiica lui Petre Roman spune că, la înot, a evoluat foarte repede, moștenind asta de la ea. De două ori pe săptămână merge la tenis și de două ori la înot.

Într-un interviu pentru sursa citată, Oana Roman a povestit cum se înțelege Iza, fetița ei în vârstă de opt ani și jumătate, cu bunicul său. Petre Roman: „cred că acum vreo lună. Iza îl iubește foarte mult și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna', a precizat fosta prezentatoare tv.

Oana Roman: „Mă străduiesc în fiecare zi ca mama să fie ok'

Mama vedetei are nevoie de îngrijiri de specialitate, iar de asta se ocupă Oana Roman. Vrea să nu-i lipsească nimic celei care i-a dat viață și a vorbit deschis despre cum își petrec cele două timpul: „e staționară, atât de bine cât poate fi în condițiile date. Mă strădui în fiecare zi ca ea să fie ok, să fiu lângă ea, să primească toate îngrijirile de care are nevoie. Are și zile mai bune, și mai rele. Necesită îngrijiri și monitorizare permanentă. Are nevoie de tratament, de kinetoterapie, de masaj. Dar eu mă duc la ea în fiecare zi, vine la noi la masă, mergem la coafor, ieșim', a mai continuat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter