De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat”

Publicat pe

De la ce au plecat neînțelegerile dintre Andreea Bănică și Alex Velea. Cei doi sunt printre cei mai cunoscuți artiști de la noi, au o comunitate impresionantă de fani și fac furori de fiecare dată când urcă pe scenă. Chiar și așa, relația de prietenie dintre ei s-a răcit acum mulți ani. Recent, vedeta a spus care este adevăratul motiv pentru care ea și celebrul cântăreț nu-și mai vorbesc, deși s-a crezut că ar fi fost din cauza unui proces mai vechi. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au fost nași de cununie pentru Alex Velea și fosta lui nevastă, Ana. Mai mult, Lucian i-a fost impresar artistului, acum șapte ani, însă relația de prietenie dintre ei s-a destrămat, iar Andreea Bănică și Alex Velea nu-și mai vorbesc de ani buni. 

De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat'De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat'

Acum câțiva ani, soțul Antoniei a câștigat procesul intentat împotriva fostului său impresar și naș de cununie, Lucian Mitrea, partenerul Andreei Bănică. Totul a plecat de la o sumă de bani pe care Velea ar fi trebuit să o primească după ce a susținut un concert. Deși fanii credeau că prietenia dintre ei s-a destrămat din cauza asta, recent, artista a făcut câteva dezvăluiri, spunând care este adevăratul motiv pentru care cei doi nu-și mai vorbesc de ani buni. 

Citește și: De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă:„Mi-aș fi dorit trei copii'

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani.Imaginile i-au uimit pe fani

Citește și: Mama din Timișoara și cei doi copii au fost înmormântați într-un loc de veci donat:”Tatăl vrea să…”

Citește și: De ce divorțează, de fapt, Brigitte de Florin Pastramă.Ce au de pierdut după destrămarea căsniciei

De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea

Invitată duminică seara în cadrul emisiunii „40 de întrebări' cu Denise Rifai, de la Kanal D, Andreea Bănică a povestit despre o neînțelegere pe care a avut-o, acum ceva timp, cu Alex Velea. Cei doi nu-și mai vorbesc de ani buni, iar fanii credeau că totul a pornit de la un proces mai vechi, intentat de către artist împotriva impresarului său, Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică. De fapt, cântăreața spune că nu procesul a fost adevăratul motiv pentru care cei doi nu mai sunt prieteni. 

„Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente. El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat, ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali.

Am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului. Atunci i-am spus dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil. De aici a plecat ruptura', a declarat Andreea Bănică în emisiunea lui Denise Rifai.

Andreea Bănică: „Mi-aș dori să nu fie supărat'

Întrebată dacă s-a împăcat cu solistul, Andreea a lăsat de înțeles că nici în ziua de azi nu-și mai vorbesc. Artista și-ar dori să se întâmple asta, doar că până acum nu a avut ocazia: „Nu am avut această ocazie (n.r. să se împace cu Alex Velea), deși mi-aș dori. Mi-aș dori să nu fie supărat pentru că nu i-am vrut niciodată răul. Lucian este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut eu vreodată.

Atât de mult și-a ajutat toți artiștii cu care a lucrat, poate mult mai mult decât m-a ajutat pe mine. De multe ori am simțit că nu este lângă mine și că este lângă ceilalți artiști, în special Alex Velea, L.A. și toți artiștii care au colaborat cu el (…).

Într-adevăr, ca soție, ca femeie am fost pe primul plan, ca artist și-a dorit pentru mine enorm, dar atât de mult i-a susținut pe ceilalți artiști ai săi. Întotdeauna le dădea bani cu împrumut, bani de la el pentru că rămâneau de multe ori fără bani, cheltuiau. Lucian întotdeauna i-a ajutat', a mai spus Andreea Bănică.

Cum a ajuns Alex Velea să-l dea în judecată pe soțul Andreei Bănică 

Acum cinci ani, solistul i-a intentat un proces fostului său impresar, Lucian Mitrea, care i-a fost și naș de cununie pe vremea când era căsătorit cu Ana. La acea vreme, cântărețul avea de primit o sumă de bani, după un concert susținut de Revelion. Cei doi nu s-au mai înțeles, iar Alex Velea l-a dat în judecată pentru a-și primi banii înapoi, potrivit Click!. Procesul a fost câștigat, ulterior, chiar de artist. Solistul avea de recuperat de la Lucian Mitrea aproape 4.700 de euro. Astfel, firma lui Velea a dat în judecată firma soțului Andreei Bănică, iar procesul s-a întâmplat la judecătoria Cornetu. 

Sursă foto: Facebook, capturi YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter