Mama din Timișoara și cei doi copii au fost înmormântați într-un loc de veci donat: "Tatăl vrea să..."

Publicat pe

Pe 3 mai, Iulia B și-a luat cei doi copii și s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje. Cei trei au decedat, iar tatăl micuților a decis ca aceștia să fie înmormântați în același sicriu. La o lună de la înmormântare, s-a aflat că mama din Timișoara și micuții își dorm somnul de veci într-un loc de veci donat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În dimineața zilei de 3 mai 2022, o femeie de 32 de ani s-a aruncat de la terasa unui bloc cu 10 etaje în timp ce își ținea copiii în brațe. Cei trei au decedat, iar tatăl celor mici a fost sfâșiat de durere. Alexandru a avut parte de un șoc atunci când a aflat vestea tragică, mai ales că nu se afla în țară și nu a putut merge imediat la fața locului.

Mama din Timișoara și cei doi copii au fost înmormântați într-un loc de veci donat: "Tatăl vrea să..."Mama din Timișoara și cei doi copii au fost înmormântați într-un loc de veci donat: "Tatăl vrea să..."

La puțin timp după ce bărbatul a sosit în țară, a decis ca fosta lui parteneră și cei doi copii să fie îngropați în același sicriu. De asemenea, acum, la mai bine de o lună de la înmormântare, s-a aflat că micuții și femeia își dorm somnul de veci într-o criptă donată.

Citește și: Cântăreața Alina Radi, prietenă cu mama din Timișoara, despre fostul ei soț:„O diviniza pe Iulia, erau ok’

Citește și: Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată:„Să plângeți împreună cu mine’

Citește și: Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor:’E momentul să…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată în plin divorț:Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de…

Mama din Timișoara și cei doi copii au fost înmormântați într-un loc de veci donat

Cazul mamei din Timișoara, care s-a aruncat de la etajul 10 cu cei doi copii în brațe, a șocat o țară întreagă. Nimeni nu se aștepta ca femeia să decurgă la un astfel de gest, mai ales că îi iubea extrem de mult pe micuți. Șocul a fost cel mai mare pentru Alexandru, tatăl micuților, care nu era în țară în momentul în care a avut loc tragedia.

La puțin timp după ce a aflat vestea, acesta a venit imediat în România și a hotărât ca fosta lui parteneră, fetița și băiețelul să fie înmormântați în același sicriu. Mormântul se află lângă capelă, în centrul cimitirului, într-o criptă donată, care a aparținut unei familii care a locuit în Timișoara, însă, ai cărei membri sunt mutați toți în Germania, scrie Gândul.

Totodată, administratorul cimitirului spune că Alexandru, tatăl micuților decedați, a început demersurile să facă o criptă nouă.

„Străbunica copiilor, din partea tatălui, vine zilnic la mormânt. Bunica vine, tatăl copiilor vine și el. Chiar am vorbit astăzi cu el, că vrea să refacă mormântul, să facă o criptă nouă. Acolo a fost o familie de nemți, care sunt plecați și au donat cripta bisericii, iar biserica a avut bunăvoința să le-o dea lor, având în vedere cazul care a fost și cu copii. Dar tatăl vrea să o refacă și să facă o criptă nouă acolo', spune administratorul cimitirului, potrivit sursei citate anterior.

Socra Iuliei B  nu știa că femeia are probleme psihice

oacra mamei din Timișoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că Iulia are probleme psihice. Femeia a declarat că este uimită să afle că aceasta a fost internată la Psihiatrie și consideră că nu a fost tratată corespunzător din moment ce peste câteva zile de la externare și-a luat viața.

‘Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări.Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital.

Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei’, a spus soacra ei.

sursă foto- Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter