Câți bani câștigă Adi Sînă la nunțile din India: "E foarte iubit acolo"

Publicat pe

Adi Sînă cântă la multe eveniment private în India și Pakistan, unde câștigă bani frumoși. Artistul prestează singur, fără formație, iar banii câștigați nu îi împarte cu nimeni. Soțul Ancăi Serea colaborează cu indienii încă din anul 2011, acesta fiind extrem de iubit de publicul de acolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Soțul Ancăi Serea a reușit să le câștige aprecierea indienilor. Adi Sînă a început că colaboreze cu producătorii din India, încă din anul 2011. În prezent, artistul nu doar că este chemat la evenimente în această țară, dar câștigă și foarte bine, mai ales la petrecerile private.

Câți bani câștigă Adi Sînă la nunțile din India: "E foarte iubit acolo"Câți bani câștigă Adi Sînă la nunțile din India: "E foarte iubit acolo"

Cântărețului i s-a propus în urmă cu câțiva ani, să scrie o piesă pentru coloana sonoră a unui film. Adi Sînă continuă să fie chemat în India pentru a cânta, iar onorariul său este foarte mare. Anca Serea a vorbit despre acest lucru, declarând că nunțile la ei sunt extrem de încărcate și durează foarte mult.

Citește și: De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă la America Express:”Ne-am gândit bine și am zis…”

Citește și: Care este secretul relației dintre Adi Sînă și Anca Serea:”Regula principală e…”

Citește și: Radu și Adelina, câștigătorii ultimului sezon Puterea Dragostei, s-au despărțit:”Nu poți să ții un om cu forța”

Citește și: Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor:”Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine”

Câți bani câștigă Adi Sînă la nunțile din India

Adi Sînă este foarte îndrăgit de publicul din India și Pakistan. Artistul este plătit foarte bine pentru a merge să cânte la evenimente private asiatice. Soțul Ancăi Serea a început să colaboreze cu producătorii indieni încă din 2011, când i s-a cerut să producă coloana sonoră a unui film indian. Anca Serea a vorbit recent despre onorariul pe care soțul ei îl primește la evenimentele din India. Conform acesteia, Adi Sînă poate primi și 7000 de dolari.

Indienii sunt extrem de bogați, plătesc bine mai ales la nunți. Acolo o nuntă ține trei-patru zile, chiar și o săptămână, au momentele lor, cu mulți artiști internaționali', a mărturisit Anca Serea pentru impact.ro.

Adi Sînă are numeroase concerte în India și Pakistan

Adi Sînă are un mare succes în India și Pakistan. La ei, nunțile și evenimentele private durează foarte mult. În prezent, artistul se află în India, unde are concerte și este extrem de iubit de publicul de acolo. Anca Serea a mărturisit că soțul ei a avut concerte în această țară chiar și în pandemie.

A avut concerte în India și Pakistan. El merge foarte des acolo, are publicul lui, a fost chiar și-n pandemie. Are multe evenimente și private. Cântă la Universități, pe stadioane, unde e nevoie și de poliție', a adăugat aceasta.

Adi Sînă a dat lovitura cu melodia  „Kamelia'

Adi a reușit să îi impresioneze pe indieni cu melodia „Kamelia', în anul 2014, piesa la care a colaborat cu Lidia Buble și DDY Nunes. Aceasta este cerută și în prezent, la concertele din țara asiatică. Artistul a avut un turneu internațional în peste 40 de țări, dar la acea vreme activa în trupa Akcent. Pentru că soțul ei se află în India, Anca Serea a decis să plece singură, cu patru din cei șase copii ai săi, la Disneyland.

„Am vrut să le fac copiiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi, care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan, și cea mică, Leea, care va rămâne acasă, întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea. ', a mai spus Anca.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter