De ce a părăsit Alex Bogdan, de fapt, emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Am început să am atacuri de panică. Unii concurenți s-au axat pe scandal” / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Joi, 13 octombrie 2022, 10:19

După ce a cerut să plece acasă, mulți telespectatori s-au întrebat de ce a părăsit Alex Bogdan, de fapt, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Actorul ne-a dezvăluit adevărul abia acum, susținând că a fost oarecum dezamăgit de decizia lui, ulterior. De asemenea, artistul ne-a descris și atmosfera din tabără, din cadrul emisiunii de la PRO TV. Acesta e de părere că unii concurenți s-au axat pe certuri și scandal. Iată care a fost primul lucru pe care l-a făcut când s-a întors în România!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce sfaturi ți-au dat cei dragi ție înainte să pleci în Republica Dominicană? Au fost apropiați care au încercat să te convingă să nu accepți oferta?

În cercul meu mic de apropiați, am discutat înainte să plec despre probele dure care sunt în show. Ne-am uitat la clipuri și făceam pariuri dacă o să rezist sau nu. Nu a încercat nimeni să mă convingă să nu merg, cred că au spus doar că sunt dus cu pluta. (zâmbește)

alex-bogdan-23alex-bogdan-23

Citește și: Alex Bogdan, despre cele mai grele momente la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Am avut stări de anxietate foarte intense”. Ce dezvăluie actorul despre ceilalți concurenți / EXCLUSIV

Citește și: Și Alex Bogdan a cerut să plece de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți!”

Citește și: Ce relație există între Denise Rifai și Dan Bittman.Cum au fost surprinși cei doi împreună, la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu

Citește și: Ce a postat Monica Tatoiu pe Facebook după ce a anunțat că a murit mama ei.Detaliul care a atras atenția tuturor: „Nu fac pomeni”

De ce a părăsit Alex Bogdan, de fapt, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Ce părere a avut Cătălina, iubita ta?

I-a fost frică să nu mă întorc bulit la cap. Știa că am avut un an extrem de încărcat emoțional și se temea să nu mă afecteze prea tare experiența. Dar s-a bucurat că am acest curaj, că mă arunc cu capul înainte în necunoscut și m-a sprijinit până la capăt, chiar dacă nu i-a convenit că pierdem aproape toată vara, pentru care ne făcuserăm atâtea planuri frumoase.

În cele din urmă, de ce ai spus: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!? Ce a condus la această decizie… radicală? Ți-a părut rău, ulterior?

După cea de-a doua săptămână, am început să am atacuri de panică. Stări de anxietate prelungite. M-am stins ușor, ușor. Am făcut foarte multe probe, mi-am consumat adrenalina și cred că am rămas fără baterii sociale. Atmosfera din tabără devenea din ce în ce mai apăsătoare. Unii concurenți s-au axat pe scandal, certuri… Am simțit că nu mai am ce să caut acolo.

M-am frustrat că nu îmi fac meseria, că nu pot să ofer lumii personaje mișto. Eu sunt foarte calm și introvertit ca om. Nu fac imitații așa de capul meu. Poate lumea de acasă se aștepta să fiu mai funny. Dacă nu am un cadru clar în care să fac asta, par un om ca toți oamenii. Mi-am dat seama că îmi lipsește să joc pe scenă, să regizez, așa că am ridicat mâna și m-am cerut acasă.

A fost o decizie dureroasă, pentru că simțeam că pot să ajung lejer în finală. Dar parte din show este și să accepți că ți-ai atins o limită. Am fost ușor dezamăgit de mine că n-am putut să trec peste acel hop, că n-am mai tras de mine, dar mi-am dat seama că am nevoie de altceva și că n-avea niciun rost să stau pe acolo ca o fantomă și să merg la probe nemotivat. A fost o lecție foarte importantă pentru mine participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Ce a făcut Alex Bogdan când s-a întors în România

Care sunt primele lucruri pe care le-ai făcut când ai ajuns acasă?

I-am scos pe Căti, pe tata și pe fratele meu la o bere să le povestesc prin ce am trecut. Pe urmă, nu m-am mai dezlipit de iubita mea câteva zile bune.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton