Alex Bogdan, despre cele mai grele momente la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Am avut stări de anxietate foarte intense". Ce dezvăluie actorul despre ceilalți concurenți / EXCLUSIV

Publicat pe

Alex Bogdan și-a testat limitele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' (PRO TV), iar părăsirea competiției a fost o decizie dureroasă pentru el. Iată ce spune despre cele mai grele momente din competiție, dar și despre relațiile legate cu colegii săi de „suferință” din Republica Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Bogdan, ai acceptat o provocare extrem de grea când ai spus 'da' show-ului 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Care au fost cele mai grele momente, pe care cel mai probabil noi nu le-am văzut la TV?

Am făcut atletism de perfomanță pâna la vârsta de 20 de ani, când actoria a început să-mi ocupe serios din timp și să mă pasioneze din ce în ce mai mult. Însă n-am abandonat niciodată stilul de viață sportiv. Competiția a fost și este un motor foarte important pentru mine. Cu mențiunea că sunt mai mult competitiv cu propria mea persoană decât cu alții. N-am această coordonată în personalitatea mea, probabil pentru că nu am făcut un sport de echipă. Provocările sunt momente rare în viață, când poți învăța chestii noi despre tine, despre felul în care ești în acel moment. Am descoperit în junglă că toată pandemia și tot climatul imprevizibil din lume și-au lăsat amprente serioase asupra mea. Cel mai greu mi-a fost să mă conectez cu oameni atât de diferiți de mine, să încerc să-i înțeleg și să trec peste multe momente cu o doză de agresivitate verbală și psihică cu care eu nu sunt obișnuit și nici nu sunt de acord. Am avut stări de anxietate foarte intense, m-am simțit singur de multe ori și incapabil să trec peste momentele dificile, până în punctul în care simțeam uneori că rămân fără aer.

Alex Bogdan, despre cele mai grele momente la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Am avut stări de anxietate foarte intense". Ce dezvăluie actorul despre ceilalți concurenți / EXCLUSIVAlex Bogdan, despre cele mai grele momente la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Am avut stări de anxietate foarte intense". Ce dezvăluie actorul despre ceilalți concurenți / EXCLUSIV

Ce ți-a lipsit cel mai mult, în jungla din Republica Dominicană? Ți-ai restabilit o ordine a priorităților după cele câteva săptămâni petrecute în condiții vitrege?

Mi-a lipsit liniștea oferită de omul cu care îmi trăiesc viața de trei ani jumate. În rest, cu telefonul eu nu prea am o relație stabilă. Nu mai sunt extrem de activ pe rețelele de socializare pentru că, în momentul ăsta din viața mea, caut altceva. Deci de telefon m-am lipsit cu plăcere. Legat de priorități, mi-am setat să văd cât pot să duc. M-am obișnuit foarte repede cu lipsurile, provin dintr-un orășel mic, nu am avut totul pe tavă, mi-am dedicat toată copilăria și adolescența atletismului, sunt învățat și obișnuit cu sacrificiile. În timpul facultății am stat 5 ani în cămin, sunt obișnuit și cu gândacii, deci n-au fost probleme. (zâmbește)

Alex Bogdan, după eliminarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „În junglă am înțeles mai bine cine sunt”

La ce te gândeai noaptea, când erai acolo? Ce gânduri nu-ți dădeau pace? Referitor la concurs și la viață, în general?

Mă gândeam la moduri prin care să mă motivez să mai rezist încă o zi. Uneori, noaptea, de fapt în fiecare noapte, petreceam ore cu privirea pierdută în focul din tabără, care mă liniștea. Mă gândeam la iubita mea, la pisici și mă linișteam. Îmi făceam o analiză la rece a vieții pe care o duc acum, la ce am nevoie din punct de vedere artistic și cred că am reușit să am discuții interioare destul de sincere cu mine. În junglă am înțeles mai bine cine sunt și de ce am nevoie în momentul ăsta în viața mea.

Citește și: Și Alex Bogdan a cerut să plece de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți!”

Citește și: Paul Diaconescu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!': „Cea mai palpitantă experiență de viață'

Citește și: Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!': „La ce aveți în cap, aveți șansa să…'

Citește și: Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic: „Era anxios, plângea foarte mult”

Cum a fost fără telefon atâta timp? Ți-a priit detox-ul de tehnologie? Pe cine ai sunat prima oară când ai ieșit din concurs și ce i-ai spus?

Colegii mei râdeau de mine și apoi mă certau că n-am TikTok. Sunt interesat să trăiesc viața în afara ecranului. Respect și apreciez enorm oamenii care reușesc să ofere conținut pe Instagram, TikTok etc., dar eu mai am puțin și fac 40 de ani. Am alte priorități. Îmi doresc să fac mai mult teatru, să comunic real cu publicul. Să mă poată vedea și simți. E un pic rece tehnologia pentru mine, așa că m-am bucurat de fiecare minut fără telefon. Când am ieșit din concurs, am sunat-o instant pe Căti și i-am spus că îmi pare rău, dar n-am putut să stau mai mult. Înainte să plec, i-am spus că stau, rezist, minimum o lună. Din păcate, n-a fost să fie.

Se spune că, în astfel de emisiuni, de supraviețuire, cad toate 'măștile'. Cum ți s-au părut colegii tăi de 'suferință'? Cu cine ai rezonat cel mai bine și cu cine nu ai vrea să ieși niciodată la o bere, în oraș?

Nu cred că există o rețetă după care se ghidează emisiunile de genul ăsta. Oamenii sunt ființe extrem de imprevizibile, mai ales dacă trăiesc în condiții de stres maxim, fără mâncare și cu tot felul de probe care îți pot lăsa ușoare traume. Sigur că mi-am dorit ca atmosfera de tabără la Vama Veche să se prelungească și după prima săptămână, dar anumiți oameni sunt mai competitivi, alții sunt mai caustici, mai slobozi la gură, alții se izolează. E foarte greu să faci o judecată a unor oameni cu care ai interacționat doar trei săptămâni. M-am înțeles foarte bine cu Anisia, pentru că mă știam cu ea dinainte, mi se pare că e un om cu mult bun-simț, cu umor și cu un simț al dreptății extrem de dezvoltat. I-am spus și în junglă, o spun și aici, sper să câștige. Giani iar este un om cu care am râs foarte mult. Este un om cu mult umor. Cu Ruxi m-am înțeles iar bine, cu Lidia, cu Răzvan, în general cu oameni apropiați de vibrația mea. Asta nu înseamnă că ceilalți sunt niște bestii, dar cred că s-au luat mult prea mult în serios în competiția asta și eu am fost incapabil să mă apropii de ei așa cum mi-aș fi dorit. N-aș ieși la o bere cu Bia Khalifa. Nici dacă ar fi ultima bere din lume.

S-a vorbit la un moment dat despre anumite apropieri între tine și Ruxi… Dar mai bine ne spui tu ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat…

Emisiunea se numește „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', nu „Big Brother' și nici „Insula iubirii'. Nu a existat nicio apropiere de genul la care vă referiți. Sunt logodit cu Cătălina Mihai, pe care o iubesc cu toți porii mei și cu care vreau să îmi fac o familie mare și frumoasă. Este singura femeie cu care eu o să mă apropii, atâta timp cât voi mai trăi.

Ce sfaturi ți-au dat cei dragi ție înainte să pleci în Republica Dominicană? Au fost apropiați care au încercat să te convingă să nu accepți oferta?

În cercul meu mic de apropiați, am discutat înainte să plec despre probele dure care sunt în show. Ne-am uitat la clipuri și făceam pariuri dacă o să rezist sau nu. Nu a încercat nimeni să mă convingă să nu merg, cred că au spus doar că sunt dus cu pluta. (zâmbește)

Puteți citi interviul integral în numărul de octombrie al revistei VIVA!, care poate fi găsită la chioșcurile de difuzare a presei începând cu 28 septembrie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter