Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic: "Era anxios, plângea foarte mult"

Publicat pe

Mamă a trei copii de vârste mici, Adela Popescu a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru mezinul Adrian, în vârsă de un an și o lună, în timp ce ea se afla la filmările pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!, dar aceasta nu s-a dovedit a-i fi de ajutor, ba chiar dimpotrivă. Ce a pățit băiatul cel mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Atunci când a plecat din România, cu mai bine de o lună în urmă, Adela Popescu a fost însoțită de Radu Vâlcan și de cei trei băieței ai lor. Din păcate, având probleme cu actele, bona copiilor nu i-a putut însoți. Astfel, Adela și Radu au luat decizia de a angaja o bonă din Republica Dominicană, unde ea filma pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Din păcate, alegerea bonei nu s-a dovedit cea mai bună…

Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic: "Era anxios, plângea foarte mult"Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic: "Era anxios, plângea foarte mult"

Adela Popescu, probleme cu băiatul cel mic după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană

În timp ce Adela se afla la filmări, Radu trebuia să aibă grijă de cei trei copii ai lor, dar asta s-a dovedit a fi o misiune foarte grea. Așadar, cei doi soți au decis să angajeze o bonă locală, chiar și fără experiență. Astfel, au apelat la serviciile unei tinere de 23 de ani, mama unei fetițe, pentru a avea grijă de micuțul Adrian. După cum a povestit ulterior Adela Popescu, bona din Republica Dominicană a fost o alegere total neinspirată…

Citește și: Cum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri. Ce spune despre alăptatul în public: „Soluţii există' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii:„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi’/ EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, imagini de la botezul fiului ei, Iair. A schimbat trei rochii, iar Andra a cântat

Citește și: Au apărut noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.Șoferul impresarei rupe tăcerea, după ce ar fi fost și el agresat de antrenor: „Am fost lovit cu bestialitate'

„Ideea este că eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează dacă îi dai timp, dar nu este așa.

Pur și simplu, bebelușul nostru, care era foarte zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce –, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el.

Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el (…), așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa', a povestit Adela Popescu în social media.

„Pur și simplu sunt oameni care nu se potrivesc, nu au tact”

Adela Popescu nu a făcut acuzații în ceea ce o privește pe bona din Republica Dominicană, dar a sugerat însă că aceasta nu a știut să se comporte cu fiul ei, pe care nu l-a lăsat să exploreze, să descopere proximitatea, așa cum obișnuiesc să facă micuții de vârsta lui. Drept urmare, în cele din urmă, ea și Radu Vâlcan au fost nevoiți să renunțe la serviciile tinerei.

„Pur și simplu sunt oameni care nu se potrivesc, nu au tact, nu li se potrivește asta. Trebuie să iubești copiii, să fii dispus, să ai energie, să înțelegi care le sunt nevoile. (…) Ne-am dat seama că nu este de bun augur și că nu mai vrem să petreacă timp cu copilul nostru', a mai spus Adela Popescu.

Acum, după ce Radu Vâlcan s-a întors în țară cu Andrei și Alexandru, Adela Popescu a rămas cu mezinul Adrian în Republica Dominicană. Din fericire, bona din România a ajuns acolo și o ajută. 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter