Au apărut noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Șoferul impresarei rupe tăcerea, după ce ar fi fost și el agresat de antrenor: "Am fost lovit cu bestialitate"

Publicat pe

Au apărut noi imagini șocante cu bătaia în plină stradă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În filmare, se poate vedea cum antrenorul o trântește la pământ pe impresară și o lovește, pentru ca ulterior să meargă spre șoferul acesteia, care filma totul din mașină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Altercația celor doi s-a petrecut la Snagov, iar ulterior s-au prezentat pe rând la INML, ca să își scoată certificatul medico-legal, menit să ateste că au fost agresați fizic. Se pare că acum au fost făcute publice noi imagini cu acest incident, iar șoferul Anamariei Prodan a decis la rândul lui să rupă tăcerea. Bărbatul îl acuză și el pe Laurențiu Reghecampf că l-ar fi lovit crunt în ziua respectivă.

Au apărut noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Șoferul impresarei rupe tăcerea, după ce ar fi fost și el agresat de antrenor: "Am fost lovit cu bestialitate"Au apărut noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Șoferul impresarei rupe tăcerea, după ce ar fi fost și el agresat de antrenor: "Am fost lovit cu bestialitate"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, noi imagini șocante cu bătaia

Impresara mărturisise, după incidentul de la Snagov, că și șoferul ei ar fi fost agresat de Reghecampf, iar imaginile făcute acum publice de Realitatea.net par momentan să susțină această afirmație.

„I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a dezvăluit Anamaria Prodan, după incident.

Citește și: Anunțul făcut de clubul lui Reghecampf, după bătaia dintre el și Anamaria Prodan: „Ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă”

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf: „A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat'

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML, după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul s-a ales cu mai multe răni

Citește și: Reghe, înainte să apară clipul care dovedește că s-a bătut cu Anamaria Prodan: „Niciodată nu am dat în Ana!”

Șoferul impresarei rupe tăcerea

Bărbatul susține că ar fi fost și el snopit în bătaie de Laurențiu Reghecampf și că Anamaria Prodan a încercat să fugă de loviturile antrenorului, dar că nu a reușit să scape din mâinile acestuia.

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă tolerăm așa ceva vom ajunge rușinea Europei. 

Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul. Dacă am ajuns să trăim într-o țară unde la TV se comentează că femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt-o în bătaie… după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale… suntem ca națiune fără identitate.

Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat, căci acest om Reghecampf este sau trebuia să fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia să fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă să explice că femeia merită bătută! Văd femei care probabil trăiesc în așa teroare acasă, care aprobă bătaia față de femeie. Este strigător la cer!

Am fost șocat, am filmat căci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, în timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile în sân și zâmbea… Trăim într-o țară unde poliția nu își face datoria! Arestăm „interlopi” și ne e frică de „vedete”. Rușine tuturor celor ce promovează așa ceva! CNA și toate instituțiile non guvernamentale și guvernamentale nu au mișcat un deget, deși sunt plătite din banii statului”, a declarat șoferul Anamariei Prodan, în exclusivitate pentru Realitatea.net.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter