Armin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican. Imagini inedite de la marele eveniment

Publicat pe

Armin Nicoară și Claudia Puican au devenit soț și soție. Cei doi s-au căsătorit religios marți, 27 septembrie, organizând o petrecere de neuitat. La nunta celor doi au participat sute de invitați, iar printre cei care au întreținut atmosfera se numără și Jador. Artistul a fost acoperit cu bani de miri, iar invitații nu s-au oprit din dans nici măcar o clipă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit pe 27 septembrie. Deși artistul anunța că evenimentul va fi unul restrâns, petrecerea a fost incendiară. Mireasa i-a făcut soțului ei un cadou de neuitat, invitându-l pe Jador să cânte la nunta lor. Artistul a făcut un show de zile mari la evenimnt.

Armin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican. Imagini inedite de la marele evenimentArmin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican. Imagini inedite de la marele eveniment

Artistul a avut parte de o mare surpriză din partea soției sale. Claudia Puican l-a chemat pe Jador la nunta cu Armin, iar pe lângă rolul de invitat, Jador a întreținut atmosfera. Saxofonistul nu a putut trece cu vederea acest lucru și l-a răsplătit pe colegul său de scenă cu un teanc de bani.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit.Evenimentul a fost întrerupt de Poliție

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă:„Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte'

Citește și: Mărturii surprinzătoare făcute preotul Visarion Alexa, în trecut:”Soția mea are 40 de ani, dar arată ca de 18″

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede'

Armin Nicoară l-a acoperit pe Jador cu bani la nunta cu Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit religios marți, 27 septembrie. Evenimentul a fost unul spectaculos, iar mirele a avut parte de o surpriză din partea soției sale. Claudia l-a invitat pe Jador să cânte la nunta ei, iar artistul a făcut un adevărat show.

Armin l-a acoperit pe Jador cu bani, iar invitații au dansat toată noaptea. Jador a făcut numeroase dedicații, iar mirii au arunc cu bani. De pe margină, invitații s-au bucurat de petrecere, în frunte cu mireasa și nașa care nu s-au oprit din dans.

Nunta lui Armin Nicoară a fost la un pas să fie anulată

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au pregătit intens pentru nuntă, dar au fost la un pas să anuleze evenimentul. Artistul nu își găsea verigheta pe numărul său și se gândea că acesta a fost un semn să anuleze nunta. Cu toate astea, evenimentul a avut loc și a fost unul de neuitat. Cei doi miri au avut grijă să aibă parte de o nuntă ca-n povești.

Au avut aproximativ 150 de invitați, alături de care au petrecut momente unice. Surpriza cea mare a fost, de fapt, anunțul făcut de Armin Nicoară și anume că și-a ales 7 perechi de nași.

Armin Nicoară a avut șapte perechi de nași la nuntă

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit religios. Pentru acest eveniment cei doi și-au ales șapte perechi de nași. Geogiana Lobonț și soțul ei se numără printre ei. „Avem șapte perechi de nași, iar la petrece o să fie în jur de 130 de persoane. Prima dată am vrut să facem doar cu familia și cu nașii. Eu nu am planificat să fac petrecere, mare chef, dar până la urmă am vorbit cu Georgiana, nașa (n.r – Georgiana Lobonț) și cu Roxana Vașniuc și ne-am adunat în jur de 130 de persoane. O să fie și mulți muzicieni. Petrecerea o să fie la una dintre cele mai frumoase locații din Timișoara, acolo am avut cele mai importante evenimente din viața mea', a spus Armin Nicoară pentru Click!.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter