Cum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri. Ce spune despre alăptatul în public: „Soluţii există” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri? Vedeta ne-a oferit răspunsul de curând, în revista VIVA! de mai. Tot acolo, soția lui Radu Vâlcan ne-a dezvăluit și ce părere are despre alăptatul în public. Cu această ocazie, ne-a mărturisit că a alăptat în diferite locuri, ori de câte ori a fost nevoie. Totuși, consideră că mamele trebuie să păstreze o oarecare decență atunci când fac asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela, ai spus că ai alăptat cam doi ani, după fiecare sarcină… Știu că este un subiect sensibil și controversat, deopotrivă… Ce părere ai despre polemicile din online privind acest subiect? În special alăptatul în public.

Am o părere foarte bună. Eu am alăptat peste tot pe unde a fost nevoie. În aeroport, în avion, la mall, la restaurant, în maşină, pe marginea drumului. Copilului îi este foame şi trebuie să mănânce. Și nevoia de pipi este o nevoie fiziologică pe care trebuie să ne-o îndeplinim. Şi mergem la toaletă pentru asta, nearătându-ne părţile intime. Acelaşi lucru cred că e valabil şi când vine vorba despre alăptat. Alăptezi de câte ori îi este foame puiului, păstrând decenţa de a nu-ți arăta zonele intime. Pui o eşarfă, dacă găseşti un loc discret, te retragi acolo etc. Vă spun eu, soluţii există. (zâmbește)

Cum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri. Ce spune despre alăptatul în public: „Soluţii există' / EXCLUSIVCum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri. Ce spune despre alăptatul în public: „Soluţii există' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii:„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu, primele declarații după ce a semnat cu Antena 1:”E ca și cum ai merge la o nuntă”

Citește și: Lia Bugnar, reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu:”Scandalul care a pus pe jar”

Ce spune Adela Popescu despre alăptatul în public

Adela, știu că, înainte să naști, ai acuzat ceva probleme la coloană. Ai reușit să naști natural sau ai făcut cezariană? Și cum te simți acum, privind problemele la coloană? Urmezi un tratament, ai indicații precise din partea medicului?

Am născut şi de data aceasta natural, cu tot cu durerile binecunoscute de coloană. E adevărat că travaliul a fost mai scurt acum, însă la fel de intens şi mistuitor.

Adela, știu că ești foarte deschisă… Deși arăți extreeeem de bine, a existat vreun moment în care te-ai simțit poate mai puțin atrăgătoare?

Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele.

Chiar, dacă nu mă înșel, cred că ai promis că vei face sport constant. Te-ai ținut de promisiune?

A: Pe naiba! (zâmbește)

Cum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri

Ce dietă ai ținut după naștere? Și ce regim ții în prezent? Sunt sigură că nu faci excese alimentare deloc…

A: Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă.

Nu vreau să te complimentez gratuit, nu-mi stă în fire, dar este cât se poate de real. După trei sarcini, talia e talie, sânii sunt la locul lor. Te-ai gândit, totuși, să-ți faci vreo intervenție estetică?

Nu, chiar niciodată nu m-am gândit la asta. Dar ştiu eu ce m-o lovi peste un timp?!

Sursă foto: Marius Bărăgan, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter