De ce poartă mereu Mihaela Rădulescu căciulă. Vedeta a dat răspunsul neașteptat

Publicat pe

În ultima perioadă, diva de la Monaco apare mai tot timpul cu capul acoperit. Mulți au fost curioși să afle de ce poartă mereu Mihaela Rădulescu căciulă, iar vedeta a dar răspunsul neașteptat. Se pare că acest accesoriu a devenit marca Mihaelei Rădulescu. 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy femei, iar asta se vede cu ochiul liber. Diva de la Monaco s-a retras din televiziune, dar este foarte activă pe rețelele de socializare. În aproape toate fotografiile pe care le postează, Mihaela Rădulescu apare cu căciula pe cap. Vedeta a primit multe întrebări de ce are mereu capul acoperit, iar aceasta a răspuns într-un final curiozității fanilor ei. E de la elicopter, barcă motocicletă, de-astea. Şi aici e viaţă, nu la televizor', este răspunsul pe care l-a dat Mihaela Rădulescu.

Indiferent de vremea de afară, diva de la Monaco nu poate renunța la căciulă. Mihaela Rădulescu adaptează acest accesoriu la toate ținutele pe care le are.

De ce poartă mereu Mihaela Rădulescu căciulă. Vedeta a dat răspunsul neașteptatDe ce poartă mereu Mihaela Rădulescu căciulă. Vedeta a dat răspunsul neașteptat

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner

'S-a întâmplat să ne privim ochi în ochi și să ne îndrăgostim, la un moment dat. Cred că iubirile mișto sunt astea total neașteptate, ca a noastră. Nu trăim în aceeași țară, avem viața în 2 case, luăm avioane, elicoptere sau mașini ca să trăim împreună…din bucăți, prețuim fiecare zi și noapte împreună, ne e dor, ne e bine…, ne e altfel decât într-o căsnicie clasică. Nu-i mai bine sau mai rău, e doar altfel', a declarat vedeta, întrebată fiind despre povestea de dragoste cu Felix.

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter