Andreea Raicu, complet goală la 41 de ani. Vedeta se simte feminină şi vulnerabilă

Publicat pe

Andreea Raicu a pozat complet goală la vârsta de 41 de ani. Vedeta a lăsat deoparte orice inhibiţie şi s-a lăsat fotografiată în cele mai inedite ipostaze. Are un trup perfect şi un zâmbet seducător!

Coperta UNICA de decembrie o are în prim plan pe Andreea Raicu.  Ea a acordat şi un interviu emoţionant. Acum ani de zile, ajunsese să facă lucruri nu în funcție de ce își dorea ea, ci de ce își doreau ceilalți de la ea, având grijă să întrețină acea imagine exterioară perfectă, de dragul conveniențelor, iar contradicția dintre sine și imagine a dus la un puternic conflict interior.

Andreea Raicu se simte mândră de această sedinţă foto nud.

„Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că știu că dacă le-aș fi făcut în urmă cu câțiva ani, cu siguranță rezultatul nu ar fi fost acesta. 

De ce? Pentru că la vremea respectivă nu aveam curajul necesar să mă „dezbrac' de inhibiții, măști și rușini împrumutate. Da, oricât de incredibil de crezut ar fi, și mie mi-a fost rușine de corpul meu și cu cât încercăm mai tare să ascund acest lucru, cu atât mai oribil mă simțeam în sinea mea, eu cu mine. „, a scris vedeta pe BLOGUL ei.

Fotografiile au fost realizate de  Dana si Stephan Maitec.

Andreea Raicu, complet goală la 41 de ani. Vedeta se simte feminină şi vulnerabilăAndreea Raicu, complet goală la 41 de ani. Vedeta se simte feminină şi vulnerabilă

Cum arăta și ce poreclă avea Andreea Raicu acum câțiva ani, când se înfometa

Cunoscută acum pentru un stil de viață sănătos, Andreea Raicu a avut o perioadă lungă în care obsesia pentru a fi cât mai slabă aproape i-a distrus viața. Vedeta a povestit pe blogul ei la ce extreme a ajuns din cauza acestui lucru în urmă cu câțiva ani și cu ce poreclă s-a ales.

Foto: Dana si Stephan Maitec 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter