Cum arăta și ce poreclă avea Andreea Raicu acum câțiva ani, când se înfometa. Nu era deloc flatantă!

Publicat pe

Cunoscută acum pentru un stil de viață sănătos, Andreea Raicu a avut o perioadă lungă în care obsesia pentru a fi cât mai slabă aproape i-a distrus viața. Vedeta a povestit pe blogul ei la ce extreme a ajuns din cauza acestui lucru în urmă cu câțiva ani și cu ce poreclă s-a ales.

Andreea Raicu este azi un reper în materie de mindfulness și stil de viață echilibrat. Recent, chiar a lansat, printr-un eveniment atipic la care am luat și noi parte, cartea 'Descoperă-te', unde vorbește despre călătoria spre echilibrul de sine, descoperind frumusețea autentică printr-un stil de viață sănătos și o continuă dezvoltare personală.

Andreea Raicu: 'Ani de zile am fost obsedată să fiu slabă'

Însă până la călătoria în India din 2014, moment de cotitură în viața sa, frumoasa brunetă era cu totul alt om. Într-o postare recentă pe blogul ei, Andreea a vorbit despre obsesia pe care a avut-o ani de zile legat de greutate. Din dorința de a fi cât mai slabă, vedeta a ținut tot soiul de diete și regimuri disociate, ajungând chiar la înfometare.

porecla Andreei Raicu

Andreea Raicu acum șase ani, în perioada când se înfometa pentru a fi slabă

'Ani de zile am fost obsedată să fiu slabă, foarte slabă, cea mai slabă. De aceea, eram mereu în căutarea tuturor variantelor care mă puteau duce pe drumul corect, astfel încât să ating greutatea ideală din mintea mea (…) Ani de zile am fost într-un dezechilibru continuu și o frustrare că nu pot mânca ce îmi doresc, până când nu mai puteam și sfârșeam mâncând ciocolată la 2 noaptea. Și nu doar o bucățică, ci o ciocolată întreagă sau jumătate de borcan de șerbet', a mărturisit Andreea pe blog.

porecla Andreei Raicu

Andreea Raicu, în prezent. Aici, la eveniment de lansare a cărții ei

Despre plăceri vinovate și porecla cu care s-a ales

Vedeta a povestit că de la aceste 'derapaje' s-a ales cu porecla de 'termita', adăugând că a fost nevoie să treacă mulți ani și să aibă multe experiențe neplăcute pentru a înțelege că echilibrul nu e despre regimuri  drastice sau reguli de fier. Deși percepția oamenilor este că Andreea mănâncă 'numai frunze și semințe', așa cum singură a observat, bruneta adoră orice produse pe bază de zahăr și faină, placerile sale vinovate fiind eclerele cu cafea, vata de zahăr și cartofii prăjiți cu brânză rasă pe deasupra.

Regulile de alimentație ale Andreei Raicu

În ciuda faptului că își dă voie din când în când la plăceri culinare, Andreea are câteva reguli de bază, de la care încearcă să se abată cât mai rar: evită carbohidrații seara, gluten, dulciuri, carne, prăjeli, băuturile carbogazoase și nu mănâncă seara după ora 8.

Foto: arhiva VIVA!, PR

Citește și:

Sora Deliei, fără sutien şi cu burtica la vedere. Oana e însărcinată în şase luni

Sex and the City 3, decizie neașteptată! Ce se întâmplă cu Mr. Big

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter