Cele mai bune oferte la vacanțele în Delta Dunării, de Black Friday

Publicat pe

Profită de 'reducerile negre' pregătite de Gulliver Delta Resort la pachetele turistice în Delta Dunării 2019 și descoperă cel mai pitoresc loc din România la tarife accesibile începând cu 571 lei/persoană. Oferta este valabilă doar astăzi, 23 noiembrie, în plină campanie de Black Friday.

Maratonul reducerilor de Black Friday!

Gulliver Delta Resort a pregătit o ofertă specială la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți ce includ 3 sau 4 nopți de cazare, mese tip bufet și transport autocar București-Murighiol-București. În 'vinerea neagră', plătești un sejur în Delta Dunării cu pensiune completă la Gulliver Delta Resort 3* și primești BONUS all inclusive la Gulliver Delta Resort 4*.

Dacă încă nu ai reușit să explorezi cel mai pitoresc colț al României în acest sezon, îți poți face încă de pe acum planuri pentru o escapadă în Delta Dunării pentru anul viitor, profitând de reducerile de Black Friday pregătite de Gulliver Delta Resort.

Gulliver Delta Resort 4* are o poziție excelentă pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, și a fost amenajat în stilul elegant al conacelor lipovenești. Atmosfera tradițională este păstrată pe tot parcursul vacanței – începând cu detaliile arhitecturale, meniul tipic pescăresc și pană la excursiile în împrejurimile deltei. Poți rămâne în cadrul complexului pentru relaxare în foișorul cu balansoare, la pescuit de pe ponton sau să înoți în piscina împrejmuită de șezlonguri (pe timp de vară).

Descoperă cel mai pitoresc loc din România!

Dacă vrei să explorezi muzeul naturii ai de ales din numeroase excursii opționale cu barca pe lacurile ca smaraldul mărginite de vegetație luxuriantă, prilej excelent să observi și păsările sălbatice.

Delta Dunării definește ideea de liniște și tradiționalism, aici toate coexistă în pace: localnicii își ghidează viața după regulile moștenite din străbuni, peisajele sunt sălbatice, iar atmosfera este una tihnită în ciuda turismului tot mai dezvoltat. Indiferent că te afli la Sulina sau în Murighiol, că pornești cu barca pe canalele strâmte și mozaicate cu nuferi, în Delta Dunării îți vei găsi relaxarea și locul preferat.

Traseul acvatic pe care orice călător trebuie să-l urmeze când ajunge în Delta Dunării este cel spre Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Evadează pe dunele de nisip ale celei mai vechi rezervații din țară, în căutarea cailor sălbatici, a păturilor de orhidee sălbatice și a lianelor grecești încolăcite de arborii seculari.

Sulina sau fosta Capitală a Piraților  este perfectă atât pentru un tur cultural pe faleza Dunării mărginită de cherhanale, la Farul Vechi ce găzduiește Muzeul scriitorului Eugeniu P. Botez cunoscut sub pseudonimul Jean Bart și la vechiul cimitir al piraților. Însă, odată ce ai ajuns aici nu rata cea mai lată plajă sălbatică de la Marea Neagră, unde relaxarea este pusă la loc de cinste.

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Black Friday Sejur 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 571 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 626 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 626 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 681 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), foc de tabară, activități recreative. Oferta este valabilă doar astazi, 23 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter