EXCLUSIV!Andra îi dă replica lui Tudor Chirilă, după ce a făcut-o să plângă la Vocea României

Publicat pe

Ediția Vocea României de săptămâna trecută a fost una dificilă pentru Andra. Nu doar că a trebuit să aleagă între două concurente, dar a avut parte de o serie de comentarii dure din partea lui Tudor Chirilă legat de prestația elevelor sale. Vedeta ne-a povestit de ce a izbucnit în lacrimi și de ce au afectat-o atât de tare vorbele artistului.

Ediția de săptămâna trecută Vocea României s-a dovedit a fi una explozivă, când Tudor Chirilă a reușit să o facă pe Andra să plângă. Artistul nu a fost mulțumit de modul în care Claudia Popină și Izabela Barbu, concurentele Andrei, au interpretat melodia ‘Cry Baby’, având o serie de observații dure la adresa prestației acestora. 'M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona, unde am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți. Ați vrut să demonstrați ceva, dar n-ați mai făcut nimic din cântecul ăsta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins' acestea au fost doar o parte din observațiile dure ale lui Tudor Chirilă.

Andra, despre Tudor Chirilă și Vocea României

Am întâlnit-o pe Andra la o seară de karaoke, unde artista ne-a explicat de ce a fost atât de afectată de vorbele artistului: 'Fiecare are dreptul să-și spună părerea. Sigur, eu, chiar dacă nu sunt de acord cu unele decizii pe care le ia alt antrenor prefer să-mi spun părerea mai cu perdea, să sune mai plăcut. Nu neapărat pentru mine, ca antrenor, cât pentru concurenții aștia care își dau toată inima pentru cântectul acela. E în funcție de cum simți și de cum ești obișnuit. Dacă el e obișnuit în variante mult mai rock, sau altfel față de cum le simt eu, adică mai soul, mai r&b, asta nu înseamnă că sunt variante urâte. Nu pentru mine ca și antrenor e dureros, cât pentru concurenții mei, mai mult asta m-a măcinat vineri, că m-a întrebat mai multă lume de ce am fost afectată, de fapt, de părerea lui.'

Artista ne-a mai mărturisit că este o fire emotivă, dar că, pe de altă parte, Vocea României este cel mai greu proiect în care s-a implicat vreodată: 'E foarte greu să renuți la niște oameni și să faci anumite alegeri pentru că așa cere regulamentul. Cred că asta e cel mai greu pentru un antrenor la Vocea României'.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter