EXCLUSIV!Andra îi dă replica lui Tudor Chirilă, după ce a făcut-o să plângă la Vocea României

Publicat pe
EXCLUSIV!Andra îi dă replica lui Tudor Chirilă, după ce a făcut-o să plângă la Vocea României

Ediția Vocea României de săptămâna trecută a fost una dificilă pentru Andra. Nu doar că a trebuit să aleagă între două concurente, dar a avut parte de o serie de comentarii dure din partea lui Tudor Chirilă legat de prestația elevelor sale. Vedeta ne-a povestit de ce a izbucnit în lacrimi și de ce au afectat-o atât de tare vorbele artistului.

Ediția de săptămâna trecută Vocea României s-a dovedit a fi una explozivă, când Tudor Chirilă a reușit să o facă pe Andra să plângă. Artistul nu a fost mulțumit de modul în care Claudia Popină și Izabela Barbu, concurentele Andrei, au interpretat melodia ‘Cry Baby’, având o serie de observații dure la adresa prestației acestora. 'M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona, unde am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți. Ați vrut să demonstrați ceva, dar n-ați mai făcut nimic din cântecul ăsta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins' acestea au fost doar o parte din observațiile dure ale lui Tudor Chirilă.

Andra, despre Tudor Chirilă și Vocea României

Am întâlnit-o pe Andra la o seară de karaoke, unde artista ne-a explicat de ce a fost atât de afectată de vorbele artistului: 'Fiecare are dreptul să-și spună părerea. Sigur, eu, chiar dacă nu sunt de acord cu unele decizii pe care le ia alt antrenor prefer să-mi spun părerea mai cu perdea, să sune mai plăcut. Nu neapărat pentru mine, ca antrenor, cât pentru concurenții aștia care își dau toată inima pentru cântectul acela. E în funcție de cum simți și de cum ești obișnuit. Dacă el e obișnuit în variante mult mai rock, sau altfel față de cum le simt eu, adică mai soul, mai r&b, asta nu înseamnă că sunt variante urâte. Nu pentru mine ca și antrenor e dureros, cât pentru concurenții mei, mai mult asta m-a măcinat vineri, că m-a întrebat mai multă lume de ce am fost afectată, de fapt, de părerea lui.'

Artista ne-a mai mărturisit că este o fire emotivă, dar că, pe de altă parte, Vocea României este cel mai greu proiect în care s-a implicat vreodată: 'E foarte greu să renuți la niște oameni și să faci anumite alegeri pentru că așa cere regulamentul. Cred că asta e cel mai greu pentru un antrenor la Vocea României'.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro