De ce s-au certat Patrizia Paglieri și fiul ei, la Asia Express. Francesco a țipat la mama lui

Publicat pe

În ultimul episod al sezonului 4 de la Asia Express – Drumul Împăraților, echipa formată din Patrizia Paglieri și fiul el Francesco, au fost protagoniștii unei scene în care nervii căpătați pe parcursul concursului și-au spus cuvântul. Iată de ce a început să țipe la mama lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deja nu mai este un secret faptul că lucrurile nu merg întotdeauna ca pe roate la Asia Express, iar concurenții au tot felul de scăpări din cauza tensiunii și a oboselii.

La fel cum s-a întâmplat și în alte ediții, lipsa cazării, a mâncării, dar și a transportului și-a făcut simțită prezența în comportamentul concurenților de la Asia Express.

De ce s-au certat Patrizia Paglieri și fiul ei, la Asia Express

Fiul Patriziei Paglieri, Francesco, nu și-a mai putut stăpâni nervii la Asia Express, după ce mama lui a pierdut plicurile date de Irina.

Francesco a rugat-o pe mama lui să rezolve imediat situația r, însă a fost deja prea târziu, în condițiile în care Patrizia Paglieri aruncase deja plicul roșu.

Francesco de la Asia Express a mărturisit că nu este prima dată când mama lui aruncă tot felul de documente importante, iar acest lucru l-a enervat foarte tare.

Până la urmă Francesco a sunat-o pe Irina

Fiul Patriziei Paglieri nu a avut încotro și i-a scris un mesaj Irinei Fodor, explicându-i situația.

'Îi dau mesaj Irinei?! Ok, hai că îi zic. Irina, tu ești mamă, eu am o mamă care nu are cap și a aruncat plicul. Poți, te rog frumos, să îmi zici, unde ești?! I-am scris Irinei, cred că râde de noi, eu în locul ei aș râde. Irina, cum e și ea mamă, cred că ne-a înțeles', a povestit Francesco.

Citește și: Cum a ajuns Patrizia Paglieri de la Asia Express în România, acum 28 de ani

Citește și: De ce e Patrizia Paglieri nerăbdătoare să se difuzeze Asia Express

Citește și: Copilul vloggerului Mariciu s-a înbolnăvit de COVID-19 și a ajuns la ATI

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Patrizia Paglieri de la Asia Express a gătit pentru vedete de la Hollywood

„Noi am avut restaurantul din Sanremo. Unde este festivalul. Și am crescut cu tot felul de oameni faimoși care veneau la ristorante. Da, da, da! Dar nu, n-am avut emoții în bucătărie niciodată. Sunt foarte atentă! E logic că dacă am o cină de douăzeci de persoane, cu un meniu foarte foarte complicat, e stresant – că trebuie să-ți iasă, pentru mândria ta.

Totul trebuie să meargă ca pe roate. Ești mai mult agitat, să iasă cum trebuie. Ca atunci când ai mese mari, de exemplu – am avut un eveniment de 200 de persoane, iar așa ceva nu ai cum să faci singur. Și atunci, ai nevoie de foarte mulți colaboratori și în acel moment depinzi și de alți oameni. E frumos, mie îmi place adrenalina, emoția care vine în acele evenimente!

O experiență frumoasă am avut-o cu Andy Garcia, pentru care am gătit timp de două luni seară de seară. A fost așa, o plăcere, pentru că el filma la Buftea și se oprea în fiecare seară la noi acasă. Ca și bucătar am gătit așa, câte o cină pentru Demis Roussos, Luciano Pavarotti, Liza Minnelli, Gianni Morandi.

Foarte mulți – dar așa, o masă, pentru că treceau pe acolo. Dar Andy Garcia mi-a rămas drag. Pentru el găteam seară de seară, pentru că venea la noi ca la cineva acasă, nu ca la un restaurant', a mai declarat Patrizia pentru retograf.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter