Decizia emoționantă luată de mama Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat cu lucrurile jurnalistei

Publicat pe

După moartea dramatică a Cristinei Țopescu, mama acesteia a mai trecut printr-un proces dureros – acela de a face ordine printre lucrurile fiicei sale. Iată ce decizie emoționantă a luat Rodica Țopescu!

Dat fiind că se estimează că celebra jurnalistă Cristina Țopescu a încetat din viață cu puțin înainte de Anul Nou, iată că deja s-a scurs o lună de la nefericita întâmplare. Cristina a fost descoperită însă abia pe 12 ianuarie și, din păcate, mama ei a aflat teribila veste de la televizor…

După ce a trecut prin clipe teribile la înmormântarea fiicei sale, acum, Rodica Țopescu, dat fiind că nu locuiește în România, va trebui să ia o decizie și în privința lucrurilor fiicei sale, cu atât mai mult cu cât Cristina nu avea o locuință personală.

Cristina Țopescu trăia modest

Crsitina Țopescu trăia destul de modest și își împărțea veniturile cu animăluțele sale. Neavând soț și nici copii, toată agoniseala de o viață a jurnalistei îi va reveni mamei sale. Cristina mai avea doi frați vitregi (fiii lui Cristian Țopescu), însă aceștia nu au dreptul, evident, la moștenire. Înainte cu puțin timp de a muri, Cristina Țopescu se angajase la Ministerul Sănătății, unde deținea funcția de consilier pe probleme de comunicare și câștiga 5.000 de lei, plus o indemnizație de hrană, scrie cancan.ro.

Prietenele Cristinei au primit bijuteriile jurnalistei

La scurt timp de la înmormântarea Cristinei, mama acestei, Rodica Țopescu, a luat o decizie impresionantă în privința bunurilor care i-au aparținut fiicei sale, scrie cancan.ro. Mama jurnalistei a hotărât să ca lucrurile și bijuteriile care i-au aparținut Cristinei să le împartă prietenelor ei. Printre acestea se numără și Andreea Berecleanu (ea și Ștefan Bănică au fost singurele vedete prezente la înmormântarea Cristinei), care a primit de la mama Cristinei bijuteria preferată a jurnalistei. Cât despre restul hainelor și al lucrurilor, acestea au mers la persoane fără posibilități financiare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter