Experiențe inițiatice pe care trebuie să le trăiți neapărat în doi

Publicat pe

Se spune că este foarte important să faci ceva nou din când în când, dar vine un moment de la care nu simți că te bucuri cu adevărat de viață decât dacă împarți fiecare întâmplare cu persoana iubită. Dacă ați ajuns la un nivel suficient de maturitate în relație și dacă manifestați deschidere în toate privințele, aveți toate motivele să treceți la nivelul următor. Prioritățile voastre și potrivirea de caracter sunt elementele care vor da un suflu personal evoluției voastre, iar încrederea pe care v-o purtați reciproc vă va ajuta să avansați exact așa cum vă doriți.   

Alcătuirea unui buget comun

Mulți văd acest moment ca pe un veritabil examen de admitere. Până la urmă, dacă asupra modului în care cheltuim banii împreună nu putem conveni, care ar mai fi planurile pe care le putem duce la capăt cu bine? Odată ce deja locuiți la aceeași adresă, ce v-ar putea împiedica să începeți cu plata în comun a utilităților, pentru ca apoi să puneți bani la pușculiță pentru o vacanță? Cine știe, poate așa veți ajunge și la un cont de economii. 

Pregătirile de nuntă

Chiar dacă viitoarele mirese sunt cele creditate cu toate hotărârile legate de acest eveniment major, nu înseamnă că bărbații sunt obligați să stea deoparte. Dimpotrivă, fie că hotărâți împreună ce verighete veți purta sau ce tematică va avea evenimentul, veți simți pe propria piele cât de mult vă construiește relația faptul că ați dus până la capăt un astfel de eveniment. La final, veți avea mândria că ați depășit cu succes o cumpănă care, până să va aducă satisfacții, vă va supune la un nivel ridicat de stres. 

Alegerea mobilei

Poate că el preferă sertare multe, iar ea pune accentul pe un aspect mai modern. Poate că el preferă materialele cu aspect natural, iar ea, texturile colorate și strălucitoare. Aceasta este o altă experiență pe care trebuie să o trăiți împreună, nu numai pentru că veți simți că ați realizat o sarcină dificilă, ci și pentru că rezultatul final va purta amprenta stilului vostru pentru mult timp de acum încolo. 

Reinventarea experiențelor sexuale

Acesta este unul dintre capitolele cele mai sensibile ale vieții de cuplu, iar dacă preferințele personale diferite mai pot fi acceptate în alte domenii, în privința vieții sexuale este foarte important să existe compatibilitate. Aveți toate motivele să experimentați în pat, fie că explorați tainele jocului de rol, că descoperiți poziții noi sau că includeți jucăriile sexuale în aventura voastră. 

Îngrijirea copilului

Toate bune și frumoase, până când relația ajunge la momentul apogeului. Sosirea primului copil este o bucurie pe care doar cei care au simțit-o o pot descrie cu adevărat, dar acest moment este urmat de mult stres. În ziua de azi, nu există niciun motiv pentru care tatăl să mențină un rol pasiv în creșterea copilului, așa că stabiliți de comun acord care sunt acțiunile pe care le veți duce împreuna la capăt, pentru ca micuțul vostru să se simtă ocrotit.

Fiecare dintre experiențele pe care le trăiești alături de partenerul tău te transformă. Cu sfaturile de mai sus, îți vei face curaj să faci pasul către ceea ce acum încă te sperie.

Credit foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Teilor

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter