Decizia luată de Alexandru Cumpănașu după ce a făcut preinfarct. Unchiul Alexandrei Măceșanu a dat anunțul: ”Pentru toți care sperau să crăp aseară...”

Publicat pe
Decizia luată de Alexandru Cumpănașu după ce a făcut preinfarct. Unchiul Alexandrei Măceșanu a dat anunțul: 'Pentru toți care sperau să crăp aseară...'Decizia luată de Alexandru Cumpănașu după ce a făcut preinfarct. Unchiul Alexandrei Măceșanu a dat anunțul: 'Pentru toți care sperau să crăp aseară...'

De când nepoata sa a fost ucisă de monstrul din Caracal, Alexandru Cumpănașu este într-un vârtej mediatic continuu, dublat acum de faptul că s-a hotărât să candideze la alegerile prezidențiale. Unchiul Alexandrei Măceșanu a ajuns la Urgență cu suspiciunea de preinfarct. Iată ce decizie a luat după acest episod.

Alexandru Cumpanasu a devenit una dintre cele mai vocale figuri în sfera publică după ce Alexandra Măceșanu, nepoata sa, a fost răpită, violată și ucisă cu sânge rece de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă. De aproape două luni, de când fetița de 15 ani a dispărut de acasă, Cumpănașu se află în centrul unui adevărat vârtej mediatic pentru a elucida neregulile din acest caz.

Decizia luată de Alexandru Cumpănașu după ce a fost dus de urgență la spital

După aproape două luni de du-te vino între instituții publice și emisiuni tv, Alexandru Cumpănașu a cedat în timpul emisiunii realizate de Victor Ciutacu la România TV. Se pare că unchiul Alexandrei Măceșanu a acuzat dureri în zona inimii și stare de amorțeală în mâna dreaptă, simptome atribuite în majoritatea cazurilor unui preinfarct. Imediat după emisiune, Cumpănașu a fost transportat de urgență la spital, unde a făcut o serie de analize.

Alexandru Cumpănașu a revenit azi cu noi detalii privind starea sa de sănătate.

'Pentru TOȚI (puțini, ce-i drept) care sperau să crăp aseară, îi anunț că sunt BINE, PUTERNIC și nu mă las până nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile 'anexate'. PÂNĂ LA CAPĂT. Astfel, la ora 15:00 în fața Parchetului General voi face o DECLARAȚIE DE PRESĂ: Un anunț important cu privire la măsurile pe care am hotărât să le luăm fața de ancheta care o vizează pe nepoata mea Alexandra Măceșanu și descoperirea adevărului', acesta a fost mesajul postat de Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Cumpănașu s-a hotărât să candideze la alegerile prezidențiale

Având susținere din partea opiniei publice, Cumpănașu, președinte al Asociației pentru Implementarea Democrației și președinte al CNMR, a ținut țara la curent cu drama Alexandrei și a  scos la iveală neregulile acestui caz. De când s-a aflat că va candida la alegerile prezidențiale, însă, Alexandru Cumpănașu și-a atras un val de antipatie, fiind acuzat că își construiește cariera politică profitând de notorietatea venită odată cu trista poveste a nepoatei sale.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și:

Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit la filmările pentru serialul SACRIFICIUL. Ce secvenţă i-a pus capac Divei

Cornel Dinu îl critică pe Gino Iorgulescu: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul!'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter