Piele și os! Cum au apărut fotomodelele la o prezentare de modă din New York

Publicat pe

Fotomodelele de la New York au atras atenția la o prezentare de modă recentă. Îmbrăcate în haine de vară, acestea și-au expus trupurile cu lejeritate s-a observaat că sunt destul de slabe. Imaginile vorbesc de la sine!

Ani la rând au existat multe controverse legate de siluetele manechinelor, ba că sunt prea slabe, ba că nu au trăsături care să pună hainele în valoare, ba că se înfometează pentru a avea dimensiunile potrivite.

Iată că acum, chiar dacă există fotomodele XXL, manechinele încă șochează, sunt piele și os pe catwalk. La o recentă prezentare de modă din New York acestea au șocat. Îmbrăcate în rochii lejere, siluetele acestea au ieșit în evidență. Imaginile dovedesc cât sunt de slabe.

Vezi toată galeria FOTO!

Piele și os! Cum au apărut fotomodelele la o prezentare de modă din New YorkPiele și os! Cum au apărut fotomodelele la o prezentare de modă din New York

Gafe pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția! Italiencele – cu lenjeria intimă la vedere

Ele au încins atmosfera pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. Două italience au atras toate privirile cu aparițiile lor, dar și cu formele, mai ales că le-au expus fără jenă. 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter