Decizia luată de Cristian Boureanu, după ce fiica sa a fost bătută într-un club

Publicat pe

Cristian Boureanu a luat o decizie după ce Ioana Boureanu a fost bătută cu bestialitate de trei fete, sâmbătă seara, într-un club din Capitală. Ziua tinerei se apropie, aşa că în familia lor are loc un eveniment special!

Fata lui Cristian Boureanu a ajuns de urgență la spital, după ce agresoarele i-au dat cu un pahar din sticlă în cap. Au apărut și primele imagini cu tânăra, după acest scandal.

Ziua tinerei se apropie, iar tatăl ei a vorbit despre acest eveniment.

„O vom serba pe Ioana sâmbătă, în familie, nu vom face din acest eveniment nimic public”, a declarat Cristian Boureanu pentru perfecte.ro.

Afaceristul a mai adăugat că fiica lui este bine, a intrat în programul normal, merge la şcoală şi nu a mai avut nicio altă problemă de sănătate.

„Ioana este în regulă, a mers la școală și poartă bandaj și căciulă. Se simte bine și nu a avut probleme, cum ar fi stări de amețeală sau altceva”, a dezvăluit Cristian Boureanu pentru Perfecte.ro.

Primele imagini cu Ioana Boureanu, după ce a fost bătută crunt

După acest scandal neașteptat, afaceristul a fost cu fiica lui IML, unde vor scoate certificat medico-legal. Ioana Boureanu este bandajată la cap și pare vizibil afectată de întreaga situație. Tatăl ei este alături de ea și face toate demersurile ca vinovatele să plătească pentru faptele grave pe care le-au săvârșit. Întregul scandal dintre Ioana Boureanu și cele trei fete din club a fost ca un scenariu din filmele de groază, după cum spune afaceristul.

‘Sunt la IML. Sunt într-o situație foarte delicată. Fiica mea a fost bătută, are capul spart. Am fost la medic și au cusut-o. I-au spart un pahar în cap fix ca în filmele de groază. Sângele a început să țâșnească…’, a declarat Cristian Boureanu pentru Click!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă