Matteo Politi, "medicul cu opt clase", a fost prins la graniţă! Voia să fugă din România

Publicat pe

Fără a avea nici măcar cele mai elementare studii de medicină, Matteo Politi, un italian din Veneția care a absolvit, de fapt, doar 8 clase, timp de un an a lucrat la clinicile Monza, Euromedical, Prestige, MH Medical Group, unde, culmea, a devenit și celebru.

Matthew Politi, „medicul cu opt clase”, a fost prins la graniţă. El încerca să fugă cu trenul din România.

„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.', se arată într-un comuncat remis presei.

Foto: Libertatea

Citește întreaga investigație despre Matteo Politi în ziarul Libertatea.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă