Decizia luată de iubita lui Liviu Dragnea după ce politicianul a intrat în închisoare. Viitorul Irinei Tănase se va schimba

Publicat pe

Iubita lui Liviu Dragnea e atentă la cariera ei și recent s-a reprofilat. După ce Liviu Dragnea a fost închis, Irina a intrat în afaceri. Blondina a absolvit, recent, un curs de mediator și s-a pus pe treabă.

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, iubita sa, Irina Tănase, a ajuns încă o dată în atenția opiniei publice. La cei 26 de ani ai săi, Irina este o tânără cu trăsături frumoase și armonioase, dar umblă vorba că tânăra a vizitat cabinetul medicului estetician pentru a face ajustări esențiale.

Dacă din punct de vedere fizic aceasta are succes, din punct de vedere profesional, tânăra face pași rapizi. Conform WOWbiz, Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator, a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator. La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută', iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola'. Profesia de mediator este o profesie liberală, cu tentă juridică.

Irina Tănase se gândește la viitorul ei și ia decizii importante, chiar dacă iubitul nu îi este aproape.

Decizia luată de iubita lui Liviu Dragnea după ce politicianul a intrat în închisoare. Viitorul Irinei Tănase se va schimbaDecizia luată de iubita lui Liviu Dragnea după ce politicianul a intrat în închisoare. Viitorul Irinei Tănase se va schimba

Cum arăta Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, înainte să apeleze la chirurgia estetică! Diferența e frapantă

La doar 26 de ani, Irina Tănase este una dintre cele mai controversate figuri, din cauza relației cu Liviu Dragnea, dar la capitolul aspect fizic trebuie să recunoaștem că nu i se poate reproșa mare lucru. Totuși, cel mai probabil tânăra a apelat la chirurgia estetică, iar dovada se află într-o fotografie de acum șase ani, când arăta complet diferit.

Cum s-a îmbrăcat Irina Tănase când l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare. Iulia Albu dă verdictul!

Irina Tănase a mers joi, la Penitenciarul Rahova, împreună cu fiul iubitului ei, Valentin, să-l viziteze pe Liviu Dragnea. Ținuta iubitei liderului PSD a intrat în vizorul criticului vestimentar, Iulia Albu. Dacă a făcut o alegere bună sau nu, aflăm chiar de la vedetă.

Foto: Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter