Decizia luată de procurori în cazul lui What's Up, după scandalul cu iubita. Ce se va întâmpla cu artistul

Publicat pe

What’s Up a scăpat de probleme, după ce în urmă cu o săptămână, acesta a ajuns pe mâna poliției, în urma scandalului cu iubita. Alice l-a reclamat atunci la 112, pentru agresiune, iar acum interpretul a avut câștig de cauză, potrivit România tv.

Decizia luată de procurori în cazul lui What's Up, după scandalul cu iubita. Ce se va întâmpla cu artistulDecizia luată de procurori în cazul lui What's Up, după scandalul cu iubita. Ce se va întâmpla cu artistul

Procurorii i-au făcut artistului dosar penal pentru ultraj, iar magistraţii au decis să fie pus sub control judiciar. What’s Up a contestat rapid decizia şi poate părăsi ţara oricând doreşte.

Magistraţii au decis să-i ridice lui What’s Up măsura controlului judiciar. Astfel, din acest moment, artistul nu mai are nicio restricţie: poate părăsi ţara în cazul în care de sărbători are concerte în afara graniţelor, potrivit România TV, citat de Spynews.

What’s Up a făcut primele declarații despre scandalul cu poliția

Whats Up a fost agresiv și cu trei polițiști în momentul în care a fost ridicat și dus la secție. Artistul a făcut primele declarații despre scandalul în care a fost implicat și regretă ca s-a întâmplat așa, potrivit stirilekanald.ro.

„Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult. Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că Whats Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală', a spus artistul.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter