Reacția lui Mircea Badea, după ce a aflat că Nicolae Guță și-a tatuat numele pe frunte. „E important dacă uiți cum te cheamă”

Publicat pe

Mircea Badea a aflat recent că Nicolae Guță are 11 copii și mai mult, și-a tatuat numele pe frunte, lucru care a stârnit reacții incredibile. Prezentatorul tv nu s-a putut abține și a comentat decizia manelistului, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

Reacția lui Mircea Badea, după ce a aflat că Nicolae Guță și-a tatuat numele pe frunte. „E important dacă uiți cum te cheamă'Reacția lui Mircea Badea, după ce a aflat că Nicolae Guță și-a tatuat numele pe frunte. „E important dacă uiți cum te cheamă'

Nicolae Guţă şi-a tatuat prenumele pe cap, reuşind să intre în atenţia publică încă odată, după o perioadă în care nimeni nu știe ce mai face cântărețul

„Ieri am aflat că Nicolae Guță are 11 copii. Borcea are doar nouă. Ghiciți ce a făcut Nicolae Guță? Și-a făcut un tatuaj pe cap.

Este mult mai tare decât al lui Mike Tyson. Și-a tatuat numele. Nu există ceva mai tare pe pământ. Eu acum am aflat. E important dacă uiți cum te cheamă. Te uiți în oglindă”, a spus Mircea Badea la Antena 3, potrivit Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter