Delia a postat pe Instagram fotografii de colecție cu părinții ei. Cum arăta Gina Matache în tinerețe

Publicat pe

Delia nu contenește să-și surprindă fanii. De data aceasta a postat pe retelele de socializare mai multe fotografii cu părinții ei, din tinerețe. Iată cum arătau în urmă cu câțiva ani cei care i-au dat viață.

Deși își petrece mare parte din timp la fimări, pe scenă, la spectacole, în principal în lumina reflectoarelor, pe primul loc în inima Deliei se află familia sa, în special părinții săi.

A făcut o călătorie în timp și a postat mai multe InstaStory-uri cu imagini în care apar părinții ei în tinerețe. Fotografiile sunt de excepție și cu ocazia aceasta fanii au aflat și cu cine seamănă frumoasa artistă. Se pare că Delia a moștenit trăsăturile de la mama sa, scrie spynews.ro.

Citește și: Motivul pentru care Delia nu face un copil.Sora ei a dat-o de gol: 'Ar fi mai complicat'

Delia nu ar schimba trecutul

Întrebată la un moment dat la emisiunea „Răi da’ buni” de la Antena Stars, ce ar schimba în viața ei dacă ar avea posibilitatea să se întoarcă în timp, răspunsul Deliei a fost categoric: nu ar schimba absolut nimic.

Citește și: Delia, despre promisiunea făcută mamei sale înainte de a deveni celebră:'Când eram mai mică…'

„Nu aş schimba nimic! Am descoperit lucrurile din mers la vârsta perfectă. Nu cred că e prea happy să fii la 20 de ani cu mintea de 30. Nu ştiu de ce. Cred ce e bine să fii mai neştiutor şi mai neclar, e bine să ai acel curaj nebun de a face lucruri, pe care nu-l mai ai neapărat la 30 poate, pentru că atunci eşti dispus să rişti, ca să poţi câştiga nişte lucruri, pe care altfel nu le-ai putea atinge”, a spus Delia.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Cum arată casa în care Delia locuiește.A costat peste un milion de euro și se întinde pe două etaje

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter