Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București: "Nu există, bă, așa ceva! Refuz!"

Publicat pe

Delia e șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București. Delia a răbufnit în mediul online, în cazul Anei Oroș, femeia de 44 de ani ucisă de câini, în Capitală. Artista, care este și ea o iubitoare a jogging-ului, a fost de-a dreptul îngrozită atunci când a aflat de cazul Anei Oroș, care a fost găsită mutilată de câini, în zona Lacul Morii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București. Ana Oroș a pierit într-un mod cumplit, la doar 44 de ani. Aceasta alerga în zona Lacului Morii din capitală când a fost atacată de mai mulți câini, la nouă luni de când a mai fost mușcată tot în aceeași zonă. Din păcate, de data asta, Ana nu a mai putut fi salvată de către medicii care au ajuns la fața locului.

Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București: "Nu există, bă, așa ceva! Refuz!"Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București: "Nu există, bă, așa ceva! Refuz!"

Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București

Moartea Anei Oroș a scandalizat opinia publică din țara noastră. Printre cei care au avut o reacție în online după această tragedie a fost și Delia, la rândul său o iubitoare a sportului în aer liber.

„Să mori sfâșiat de câini în anul Domnului. Nu există, bă, așa ceva, nu există într-o Capitală! Nu, refuz!”, a declarat Delia, pe Instagram.

Ana obișnuia să alerge în locul în care și-a găsit sfârșitul. Chiar dacă în trecut a mai fost atacată de câinii maidanezi tot în aceeași zonă, aceasta nu a renunțat să facă mișcare în locul care îi plăcea atât de mult. Chiar cu prețul vieții.

„Multă lume a întrebat şi se întreabă de ce a continuat să vină aici. Cuvintele Anei au fost ceva de genul: Nu pot trăi cu frică. Trebuie să îmi înving fricile. Se pare că în acel moment s-au făcut nişte demersuri, dar problema există în continuare şi se poate întâmpla oricui. Sunt câini lăsaţi în libertate şi formează haite şi atunci atacă', a spus prietenul Anei, la Antena 3 CNN.

Citește și: Raluca Bădulescu, mai slabă ca niciodată.S-a îmbrăcat în fustă scurtă și a încins spiritele pe Internet

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj. Actrița a scăpat de alergii:„Toată lumea zice ca par mai tânără’

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:’Deci, se poate!’

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Ana Oros a murit din cauza hemoragiilor cauzate de mușcăturile câinilor

Medicii legiști, care au efectuat autopsia, au dezvăluit că Ana Oros a murit în urma unei hemoragii externe masive. Mușcăturile provocate de animale i-au produs leziuni la nivelul mai multor vase de sânge, printre care și artera femurală:

„Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală.”, au anunțat medicii legiști, potrivit gândul.ro.

Reacția Gabrielei Firea după moartea Anei Oroș

Printre cei care au reacționat în urma tragediei care s-a petrecut în zona Lacului Morii este și Gabriela Firea, fost primar al Capitalei. Aceasta spune că situația de față este inadmisibilă, mai ales într-un oraș european.

„Este de neconceput ca în Capitala țării să mai vorbim încă de astfel de întâmplări înfiorătoare, care te lasă fără cuvinte! Cu atât mai dramatic este că anul trecut victima ajunsese la spital tot din cauza mușcăturilor și avertizase atunci autoritățile că, în zona în care alerga, Lacul Morii, sunt haite de câini periculoși', a scris Ministru al Familiei, Tineretului si Egalității de Șanse pe pagina sa de Facebook.

„O viață pierdută într-un mod îngrozitor, din cauza haitelor de câini vagabonzi lăsate să terorizeze Capitala! Îmi pare extrem de rău, nu am cuvinte să-mi exprim regretul și compasiunea față de familia îndoliată. Condoleanțe sincere și putere în acest moment extrem de greu.

La 10 ani de la tragedia în care Ionuț, un copil de 4 ani, a murit sfâșiat de câini, în București se petrece o nouă dramă! Anul trecut, o jurnalistă povestea pe rețelele sociale cum a fost atacată de câini tot în sectorul 6, pe un bulevard. Jurnalista spune și că nicio autoritate nu a ajutat-o, deși a sunat și la Poliția locală sector 6, și la ASPA, însă fără succes', a mai transmis ministrul.

Gabriela Firea dă vina pe noua conducere a Capitalei pentru moartea Anei și pentru faptul că animalele fără stăpân nu sunt ținute sub control.

„Dar de ce se întâmplă astfel de tragedii în anul 2023, într-o Capitală europeană, după 10 ani în care nu am avut incidente de o asemenea gravitate? Răspunsul este unul simplu: actuala administrație a Capitalei nu se preocupă și în unele zone ale orașului au reapărut haite de câini fără stăpân care terorizează bucureștenii. Pe surse, circulă informația că printr-o decizie a actualei conduceri a Primăriei Capitalei hingherii care răspund la sesizări și ridică animalele de pe străzi nu le mai duc în adăposturi, ci le dau drumul din nou pe străzi.

Sper să fie doar o informație falsă, dar ar trebuit făcute verificări. Este de notorietate, însă, faptul că primarul general și actualul city-manager se ocupă personal de ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

Iubesc animalele și am un câine acasă. Billy este un membru al familiei noastre și e departe de mine orice gând sau intenție nepotrivită la adresa animalelor. Sunt total împotriva mijloacelor violente în cazul câinilor fără stăpân, dar există soluții dovedite prin care problema poate fi rezolvată.', a încheiat Firea mesajul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter