"Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există". Delia se împotrivește tradiției cu Moș Crăciun

Publicat pe

Delia Matache a declarat nu o dată că nu-și dorește copil, chiar dacă asta nu i-a adus simpatia fanilor, iar de Crăciun a mai venit cu o declarație care, probabil, va stârni din nou controverse în mediul online. Artista a spus, cu sinceritate, că ea nu i-ar ascunde copilului ei adevărul despre Moș Crăciun…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, la iUmor Delia Matache a fost protagonista unei declarații care, cu siguranță, i-a luat prin surprindere pe mulți – artista a spus că, dacă ar avea un copil, i-ar explica de la început că Moș Crăciun nu există, mărturisind că nu i-ar plăcea să îl mintă…

"Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există". Delia se împotrivește tradiției cu Moș Crăciun"Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există". Delia se împotrivește tradiției cu Moș Crăciun

„Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există”. Delia se împotrivește tradiției cu Moș Crăciun

După ce a stârnit sute de atacuri acide în mediul online, Delia mărturisind sincer că ea nu-și dorește un copil, artista a fost din nou, recent, protagonista unui comentariu controversat, de data aceasta în cadrul emisiunii iUmor difuzate în seara de Crăciun. De data asta, ea nu a exclus cu desăvârșire posibilitatea de a deveni cândva mamă, însă a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarația ei neașteptată.

Delia a povestit inițial cum se sărbătorește Crăciunul la ei în familie.

„Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor', a spus vedeta la iUmor.

Citește și: Delia, detalii neașteptate despre averea soțului ei, Răzvan Munteanu: „ Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu'

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Actrița a izbucnit în plâns, după ce bărbatul a amenințat-o cu Poliția: „Dă-mi cheia

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine

Ulterior, Delia a ținut să explice și cum ar sta lucrurile în privința lui Moș Crăciun dacă ea ar avea vreodată un copil.

„Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există', a punctat artista.

De ce a decis Delia să nu facă un copil

În urmă cu două luni, Delia a făcut un clip pe TikTok unde a spus de ce nu își dorește un copil, mai ales că de mulți ani aceasta este întrebarea preferată a fanilor săi. În repetate rânduri, artista a explicat că nu este treaba nimănui de ce un om face sau nu face copii, însă de data aceasta a răbufnit și mesajul transmis de cântăreață a fost considerat dur și jignitor de către unii dintre părinți.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău.

Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm’, a zis Delia.

Asta nu înseamnă însă că artista nu îndrăgește copiii și că nu este o mătușă iubitoare, pentru copiii surorii sale Oana.

„Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații?

Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!’, a spus Delia.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter