Demi Moore – La aproape 53 de ani a fost starul galei CFDA/Vogue Fashion Fund Awards

Publicat pe

Spring Studios din New York a fost locul ales pentru a găzdui CFDA/Vogue Fashion Fund Awards, un eveniment care a atras numeroase celebrităţi.

 

Astfel, pe lista invitaţilor s-au aflat top modelele Karlie Kloss, Constance Jablonski, Chanel Iman, Toni Garrn, actriţele Demi Moore, Lake Bell şi Amanda Seyfried şi numeroşi designeri în frunte cu Diane Von Furstenberg, preşedintele Consililui Fashion Designers of America.

 

La aproape 53 de ani, varsta pe care o va implini pe 11 noiembrie, Demi Moore a avut o apariţie ireproşabilă, actriţa făcându-şi intrarea pe covorul roşu la braţul designerului Zac Posen.

 

Îmbrăcată într-o rochie neagră semnată de creatorul care a însoţit-o si accesorizata cu pantofi Christian Louboutin, Demi a arătat perfect şi s-a bucurat de această ieşire unde s-a întâlnit cu designeri, top modele şi actriţe.

 

Foto: Hepta

 

Demi Moore – La aproape 53 de ani a fost starul galei CFDA/Vogue Fashion Fund AwardsDemi Moore – La aproape 53 de ani a fost starul galei CFDA/Vogue Fashion Fund Awards
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter