Denise Rifai, despre relația pe care o are cu tatăl ei: "Este cel mai bun antrenor al meu"

Publicat pe

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, a mărturisit în nenumărate rânduri că tatăl ei și-a dorit ca ea să aibă o altă carieră. Cu toate astea, Denise a trecut peste cuvântul părintelui ei și și-a urmat visul. Ce relație are vedeta tv cu tatăl ei?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai are o carieră de succes în jurnalism și a devenit cunocută în special ca realizatoar de emisiune de știri și talk show-uri. În ceea ce privește viața personală, vedeta este destul de discretă. Dincolo de talentul său jurnalistic, Denise este o femeie frumoasă și care impresionează prin carismă și elegantă.

Denise Rifai, despre relația pe care o are cu tatăl ei: "Este cel mai bun antrenor al meu"Denise Rifai, despre relația pe care o are cu tatăl ei: "Este cel mai bun antrenor al meu"

Denise pune foarte mult accent pe tot ceea ce ține de îngrijirea personală. De asemenea, aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din România. Vedeta provine dintr-o familie minunată. Tatăl ei este iordanian, dar este cetățean român, iar mama este din România.

Citește și: Kanal D a anulat emisiunea lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă.Politicianul a reacționat

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a prezentatoarei Denise Rifai:”Dacă mă voi mărita…”

Citește și: De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile:„Eu nu m-am schimbat'

Citește și: Ce cadou a primit Biancă Drăgușanu de la Gabi Bădălău, de ziua de naștere

Denise Rifai, despre relația pe care o are cu tatăl ei

Denise Rifai a divulgat detalii surprinzătoare despre viața ei personală. Prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi, în special cu tatăl ei. Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, a declarat că părintele ei nu a fost de acord cu cariera de jurnalist, dar ea și-a urmat visul. Chiar și așa, Denise mărturisește că tatăl ei este mentorul ei.

„Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci. De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis.”, a declarat Denise Rifai, pentru Spectacola.

Denise Rifai are o relație specială cu părinții ei

Prezentatoarea TV a mărturisit că își respectă foarte mult părinții și are o relație apropiată cu ei. De asemenea, Denise a declarat că tatăl ei este mândru de realizările sale și o susține în tot ceea ce face.

„Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe.

Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei.„, a mai spus realizatoarea TV.

Ce înseamnă numele lui Denise Rifai

Tatăl lui Denise a studiat arhitectura în România, unde a și rămas să profeseze. Numele ei de familie, Rifai înseamnă 'cel de sus' în limba arabă, pe care vedeta o vorbește fluent. De asemenea, numele Rifai este des întâlnit în Iordania, la clasele sociale înalte.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: «părintele este peste capul tău»' și 'Când văd deșertul mă simt foarte bine, e viața mea.În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc.', spunea Denise în urma cu ceva timp, potrivit impact.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter