Ce se întâmplă în viața amoroasă a prezentatoarei Denise Rifai: "Dacă mă voi mărita..."

Publicat pe

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România. Vedeta a fost întotdeauna discretă cu viața personală, iar mulți se întreabă dacă aceasta este singură sau se află într-o relație. Recent, ea a făcut dezvăluiri despre viața personală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru Fanatik, Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, a vorbit deschis despre viața privată, în special cea sentimentală. De-a lungul timpului, vedeta de televiziune nu a vorbit prea mult despre acest aspect, care a stârnit mari curiozități în lumea mondenă.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a prezentatoarei Denise Rifai: "Dacă mă voi mărita..."Ce se întâmplă în viața amoroasă a prezentatoarei Denise Rifai: "Dacă mă voi mărita..."

Denise Rifai, dezvăluiri despre viața amoroasă

Denise Rifai a spus că-și dorește foarte mult o familie, dar nu vrea să grăbească lucrurile prea mult. Cât despre o posibilă nuntă, ea a precizat că va purta cel puțin trei rochii de mireasă, atunci când va veni ziua cea mare.

'Visul meu a fost mereu să am o familie. Am acea imagine în minte cu masă îmbelșugată în jurul căreia stau cu bărbatul meu și cu copiii mei. Dar până acum nu s-a concretizat. Las viața să mă surprindă, cu credință în Dumnezeu, și primesc cu bucurie tot ce ar putea veni. Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțin. Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii! Dacă nu, nu voi avea o problema cu asta. Vom vedea ce îmi va oferi viața. Și da, mi-ar plăcea să fiu mama de băiat.', a mărturisit Denise Rifai, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cum a răspuns Denise Rifai, după ce a fost cerută în căsătorie de Mihai Bendeac: „Sunt dispusă să…”

Citește și: Cum arată iubitul ideal pentru Denise Rifai: „Îmi plac bărbații blonzi, cu ochii…'

Citește și: Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Denise Rifai: „Facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem…'

Citește și: Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele: „M-a păcălit!'

Cum arată bărbatul perfect pentru Denisei Rifai

De altfel, Denise Rifai a dezvăluit și cum ar trebui să arate bărbatul care ar putea să o impresioneze. Deși a încercat să evite subiectul, vedeta a mărturisit, în cele din urmă, că este o persoană împlinită, care duce o viață frumoasă, alături de un bărbat.

Viața mea personală îmi doresc să o țin doar pentru mine. Sunt convinsă că înțelegeți această opțiune și vă mulțumesc pentru asta. Ce pot să spun e că mă simt bine, am o viață frumoasă, împlinită. Și cu siguranță putem vorbi despre lucruri generale’, a dezvăluit Denise Rifai pentru Fanatik.

‘Ai spus bine „perfect pentru Denise', pentru că fiecare femeie își dorește acel bărbat care pe ea ar împlini-o; poate că același bărbat nu ar fi pe placul altei femei. Eu îmi doresc mult ca bărbatul de lângă mine să fie foarte inteligent, să îl admir și să îmi dea acea încredere că vom fi alături în momente importante. Sunt o femeie independentă, pe picioarele ei, pragmatică, pot face față multor situații dificile de una singură, nu despre asta este însă vorba, ci despre a avea alături un partener pe măsură’, a mai adăugat prezentatoarea de la Kanal D.

Cu ce își ocupă Denise Rifai timpul liber

Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre ce face atunci când nu apare pe micul ecran. Spune că gătitul nu este punctul ei forte, însă știe foarte bine să spună altcuiva ce gust ar vrea să aibă un anumit fel de mâncare.

„Atunci când am timp liber, îmi place să stau cu prietenii la o cafea, să povestim vrute și nevrute, să nu avem niciun fel de presiune. Mă relaxez ascultând muzică, dansând prin casă. Fac și mult sport, alerg prin parc. Echitația este un mod de relaxare foarte plăcut pentru mine, ador caii și mă simt liberă în compania acestor ființe atât de puternice și grațioase’a mai spus Denise, conform aceleași surse.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter