Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele: „M-a păcălit!”

Publicat pe

Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele. Fostul tenismen susține că, de fapt, ar fi fost păcălit, după ce ar fi fost pus să semneze niște acte. Acum, soțul Ioanei Simion declară că nu-i vine să creadă ce i se întâmplă. În acest caz, el a anunțat că va lua măsuri și că va merge la procuratură și la Poliție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele. Totul ar fi început după ce fostul fotbalist ar fi solicitat la Tribunal ca fostul tenismen, care-i este și fin de cununie, să nu mai facă parte din Fundația Ilie Năstase, fundație ce administrează Baza Voința. Acum, soțul Ioanei Simion se declară șocat de situație.

Potrivit prosport.ro, mai întâi, Ciprian Marica ar fi formulat o acțiune în acest sens în luna mai, la Judecătoria Sectorului 1 di București. După ce ar avut loc trei înfățișări, instanța ar fi respins scoaterea lui Ilie Năstase din Fundația ce-i poartă numele, la termenul de pe 6 septembrie.

Citește și: Cu ce va rămâne Ioana Simion în urma divorțului de Ilie Năstase:”Fiecare va pleca din această căsătorie…”

Citește și: Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a depus actele de divorț.Ce se întâmplă cu dosarul

Citește și: Ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoian înainte să meagă la clinica de recuperare:„I-au înjumătățit doza de…'

Citește și: Ce a găsit Andreea Gușman, fiica impresarului, în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian:„O conversație în care a spus că…'

Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele

În ciuda deciziei instanței, Ciprian Marica ar mai fi mers o dată la aceeași Judecătorie cu încă o acțiune. Pe data de 7 octombrie, cererea formulată de fostul fotbalist ar fi fost admisă. Astfel, de această dată, fostul tenismen ar fi fost șters din fundație. Ba mai mult, în locul lui ar fi fost introdus tatăl lui Marica, prin modificarea actului constitutiv, dar și unchiul lui.

Situația dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica ar fi pornit de la niște înțelegeri pe plan financiar, ce ar fi dus la răcirea relațiilor dintre cei doi, scrie prosport.ro. În plus, cei doi nici măcar nu și-ar mai vorbi. În ciuda acestor informații apărute în presă, fostul fotbalist spunea că deși a avut mai multe discuții cu finul lui de cununie, acestea nu ar fi fost niciodată în contradictoriu.

„Am avut mai multe discuții cu Ilie Năstase, dar niciodată în contradictoriu. Nu m-aș certa cu el pentru nimic în lume. Îl respect, e finul meu, dacă e vreo neînțelegere o rezolv cu el amical. Nu există un conflict și nu ar putea exista pentru că eu aș ceda întotdeauna', spunea Ciprian Marica la Digi Sport, conform sursei menționate anterior.

Ciprian Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase

Situația dintre cei doi foști sportivi vine după ce Ciprian Marica i-ar fi făcut chiar o statuie finului său de cununie, Ilie Năstase. Dezvăluirea a fost făcută de fostul tenismen anul trecut.

„România nu acordă niciun respect campionilor! Nadia Comăneci nu are statuie, dar o are în America. Avem o statuie, dar nu e a noastră, e a lui Charles de Gaulle. Eu încerc de nu știu câte luni să mă apropii de primarul Capitalei, să am și eu. Mi-a făcut Ciprian Marica o statuie, care îmi este naș', spunea Ilie Năstase anul trecut, mai scrie prosport.ro.

Ce spunea Ilie Năstase despre terenurile închiriate lui Ciprian Marica

Tot în 2020, Ilie Năstase povestea că i-ar fi închiriat terenurile de fotbal de la Voința lui Ciprian Marica, după ce a aflat că vrea să facă o academie de fotbal. Soțul Ioanei Simion mai spunea că vor face și o grădiniță sportivă olimpică împreună.

„I-am închiriat terenurile de fotbal de la Voința lui Ciprian Marica, care vrea să facă academie de fotbal acolo. Fostul teren de iarbă îl va face cu suprafață sintetică, iar cel de zgură va fi recondiționat. L-am luat pe domnul Marica să facă fotbal și gradiniță, o facem împreună. Vrem să facem și o gradiniță sportivă olimpică, pentru că am văzut că Guvernul are niște proiecte. O să facem și o gradiniță', spunea fostul tenismen Sport.ro, în 2020.

Conform surselor prosport.ro, terenurile pe care Marica ar încerca să le ia prin prin excluderea din Fundație a fostului tenismen i-ar fi fost atribuite lui Ilie Năstase prin două decizii de Guvern. Ele ar fi fost semnate de către Radu Vasile și Călin Popescu Tăriceanu. Sursa citată mai scrie că aceste terenuri ar valora pe piața imobiliară o sumă uriașă, de aproximativ 50.000.000 de euro. Prosport.ro mai scrie că inițial, soțul Ioanei Simion ar fi vrut să se asocieze acolo cu un fond de investiții și să facă în timp o sală de sport modernă, dar și o academie de tenis.

Fostul tenismen, în stare de șoc: „Nu-mi bine să cred ce mi-a făcut'

Ilie Năstase a avut o primă reacție în privința situației actuale cu Ciprian Marica. Fostul tenismen a declarat că e șocat de ceea ce se întâmplă și a spus că va merge la procuratură și la Poliție.

„Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred.

Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă', a transmis Ilie Năstase pentru ProSport.

În plus, Ilie Năstase a spus că Ciprian Marica nu ar avea cum să îi fie naș de cununie. Și-a justificat răspunsul zicând: „El (n.red. – Ciprian Marica) nu are cum să fie nașul meu pentru că el nu e căsătorit! Incredibilă lovitură. O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit. M-a pus să semnezi niște procuri,niște acte și m-a păcălit', mai scrie sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter