Cu ce va rămâne Ioana Simion în urma divorțului de Ilie Năstase: "Fiecare va pleca din această căsătorie..."

Publicat pe

Ioana și Ilie Năstase s-au căsători în urmă cu doi ani, însă de atunci au avut parte de mai multe împăcări și despărțiri. În urmă cu doar câteva luni, soția fostului tenismen chiar a sunat la numărul de urgență, întrucât partenerul ei ar fi avut o ieșire violentă. Atunci, era hotărâtă să divorțeze. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat, dar relația lor tot nu funcționează așa cum ar trebui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, pe contul de socializare al Ioanei Simion a apărut un mesaj neașteptat. Vedeta scria că un capitol din viața ei s-a încheiat. Spre surprinderea tuturor, la puțin timp după ce a făcut public acest mesaj, Ilie Năstase a făcut și el câteva declarații neașteptate.

Astfel, după această situație, tot mai multe persoane s-au gândit că ar exista iar probleme în paradis. Iată ce spun apropriații despre relația celor doi.

Citește și: Ioana Năstase ține o dietă drastică de slăbit:„Fac foamea’

Citește și: Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep.Ce surpriză i-a pregătit Ilie Năstase

Citește și: Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani.Casa Regală a făcut anunțul

Citește și: Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru, după ce s-au sărutat:„Sunt burlac și…’

La ce este dispusă să renunțe Ioana Năstase, după divorț

După ce a trecut peste episodul violent al sportivului, Ioana Simion a sperat că totul va decurge bine în relația ei. Însă, din păcate, lucrurile nu au stat așa. De curând, au apărut noi zvonuri despre divorț, dar și despre faptul că soția tenismenului ar fi depus deja actele de separare.

Ba chiar și apropiații cuplului sunt de părere că nu mai există cale de împăcare între cei doi.

Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc', au precizat apropiații Ioanei Simion, potrivit playtech.ro.

Potrivit celor declarate de apropiații celor doi, Ioana a depus deja actele la Judecătoria Constanța și așteaptă ca soțul ei să apeleze la serviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul.

„Nu există decât două necunoscute. Când se va produce divorțul și unde. Ioana Năstase încearcă să-și convingă soțul să apeleze la seviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul.

A încercat să-i  transmită sau să-i explice că e mai elegant pentru amândoi, dar Ilie Năstase nu a dat semne că ar fi de aceași părere. Iată de ce, cel mai probabil tot instanța va fi cea care va decide când va consfinți divorțul dintre ei', potrivit acelorași surse.

„Ioana nu va păstra numele fostului ei soț”

Soția lui Ilie Năstase este atât de hotărâtă să încheie această relație, încât este dispusă să renunțe la tot. Se pare că Ioana nu vrea să mai poarte numele soțului ei după divorț.

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!',au mai adăugat apropiații Ioanei pentru aceeași sursă.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter