Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani. Casa Regală a făcut anunțul

Publicat pe

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a anulat călătoria pe care urma să o efectueze în Irlanda de Nord, în urma sfaturilor primite de la medici. La 95 de ani, regina Elisabeta are nevoie de odihnă, după cum au anunțat oficialii de la Palatul Buckingham, însă mesajul comunicat lasă de înțeles că starea reginei nu are legătură cu pandemia COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat că „regina a acceptat cu reticență sfatul medicului de a se odihni în următoarele zile”. Majestatea Sa are o bună dispoziție și este dezamăgită că nu va mai putea vizita Irlanda de Nord, unde trebuia să ducă la capăt o serie de angajamente astăzi și mâine, potrivit mesajului oficial comunicat de Palatul Buckingham.

Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani. Casa Regală a făcut anunțulCe probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani. Casa Regală a făcut anunțul

„Regina transmite cele mai calde urări locuitorilor Irlandei de Nord și așteaptă cu nerăbdare să-i viziteze în viitor', se mai arată în comunicat

Oficilii de la Palatul Buckingham au lăsat să se înțeleagă că afecțiunea de care suferă regina nu are legătură cu pandemia de coronavirus.

Citește și: Anamaria Prodan a investit un milion de euro în criptomonede:„Am făcut afaceri toată viața’

Citește și: Ce face Anamaria Prodan cu tatuajul de pe spate, în care apare și Reghe.Îl șterge sau nu?

Citește și: Cu ce s-a ocupat Otniela de la Bravo, ai stil! înainte să apară la TV:„Am acceptat, deși nu făcusem în viața mea…’/ EXCLUSIV

Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani

Pe 12 octombrie, Regina a folosit un baston când a sosit la catedrala Westminster Abbey, unde s-a sărbătorit centenarul Legiunii Regale Britanice.

Monarhul în vârstă de 95 de ani a fost însoțită de fiica ei, prințesa Anne, în mașina care a adus-o la celebra catedrală din Londra.

Regina este văzută rar folosind bastonul, dar a mai fost fotografiată anterior ajutându-se de el pentru a se deplasa, inclusiv în 2003 și 2004, după ce a fost operată la genunchi, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Pentru evenimentul respectiv, s-a spus că Regina ar fi folosit bastonul doar „pentru confort', fără a fi specificate motive medicale clare, însă gurile rele afirmă că de vină pentru această decizie ar fi intrarea în Catedrală, care nu este tocmai perfect nivelată și ușor de parcurs la această vârstă.

Regina Elisabeta a II-a a refuzat un premiu dedicat persoanelor în vârstă

Revista britanică, care se pretinde a fi o alternativă „lejeră' la o presă „obsedată de tinereţe şi celebritate', a dezvăluit că a propus Palatului Buckingham să-i acorde premiul său „The Oldie of the Year' suveranei, aflată pe tronul Marii Britanii de aproape şapte decenii.

Revista a publicat marţi scrisoarea de refuz trimisă pe 21 august de castelul Balmoral din Scoţia, unde regina îşi petrece sfârşitul verii, şi semnată de secretarul său adjunct privat Tom Laing-Baker.

„Majestatea Sa crede că o persoană are vârsta pe care o simte şi, prin urmare, nu crede că îndeplineşte criteriile pentru a accepta (premiul)', se arată în scrisoare, potrivit AFP, citată de Agerpres.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter