Ce face Anamaria Prodan cu tatuajul de pe spate, în care apare și Reghe. Îl șterge sau nu?

Publicat pe

Toată lumea este curioasă ce va face Anamaria Prodan cu tatuajul de pe spate, în care apare și Laurențiu Reghecampf, acum că soțul ei i-a cerut divorțul. Anamaria Prodan nu a stat mult pe gânduri când a fost întrebată dacă va șterge tatuajul sau îl va acoperi, măcar, pe Reghe, și a răspuns, zâmbind, că desenul rămâne pe piele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Printre alte tatuaje, Anamaria Prodan are unul foarte mare pe spate, în care apar fetele ei, Laur junior și soțul Laurențiu Reghecampf. Tatuajul a fost făcut acum mai bine de 7 ani și a costat câteva sute de euro. Imediat după plecarea lui Laurentiu Reghecampf in Arabia Saudita, acolo unde a semnat cu formatia Al-Hilal, Anamaria Prodan a dorit sa-i faca o surpriza sotului ei la vremea aceea și i-a dedicat acest tatuaj.

Tatuajul de suflet, aşa cum l-a intitulat ea, îl are la loc de cinste pe Reghe, iar copiii Laurenţiu Junior (născut 2008) şi fetele Rebecca (născută 1999), plus Sarah (2000) îl înconjoară. Multă lume se aștepta ca acum, Ana să șteargă desenul, dar nici vorbă de așa ceva. Desenul rămâne la locul lui, dă asigurări Prodanca.

Ce face Anamaria Prodan cu tatuajul în care apare și Reghe

„Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să e șterg.

Am multe care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea lui Măruță.

'Pentru mine, familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți', spunea, la acel moment, Anamaria Prodan.

Citește și: Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Prodanca și Reghe:'Nicio femeie nu poate admite asta'

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media:„Mi-au creat conturi fake!’

Citește și: Laurențiu Reghecampf va deveni tată.Când naște iubita lui și ce sex are bebelușul

Inainte de a-si tatua chipurile celor din familie, Anamaria si-a batut un alt tatuaj care are legatura cu sotul ei. Aceasta si-a scris, intr-o zona delicata', in limba engleza, suflete pereche pentru totdeauna', cu trimitere directa spre Reghe.

La randul lui, Laurentiu Reghecampf are mai multe tatuaje, cel mai mare fiind chipul fiului lui, Laurentiu Reghecampf jr, desenat pe mana.

Pe antebraţul stâng are scris numele Anamariei, în timp ce pe antebraţul drept are inscripţionat mesajul: „I am right next to you' („Sunt chiar lângă tine').

Anamaria Prodan și-a tatuat și un înger în amintirea mamei sale

Pe lângă tatuajul reprezentând familia, impresara mai are şi altele, cel mai mare dintre acestea fiind cel al unui înger imens. Este realizat pe mână şi are o semnificaţie cu totul specială: îi aminteşte de mama ei, îndrăgita interpretă de muzică populară Ionela Prodan.

'E pasionată de tatuaje. Acesta este făcut la scurt timp după moartea mamei sale. Este un înger cu aripile ridicate foarte puternic, mari, gata oricând să își ia zborul spre infinit. Îi place să spună că este îngerul ei păzitor', au precizat apropiații Anamariei.

În 2020, impresara şi-a completat colecţia de tatuaje. Fix sub îngerul uriaş pe care îl avea tatuat pe braţ, Anamaria si-a tatuat o scară pe care doi copii se îndreapta către un ceas, iar în vârful ceasului este desenat un trandafir.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter