Dani Oțil vrea să o invite pe Mihaela Rădulescu la nuntă: "Are plicul pregătit..."

Publicat pe

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Deși relația lor a durat doar 5 ani, aceștia au reușit să aibă parte de cele mai frumoase momente împreună. Ei bine, după ce au decis să meargă pe drumuri diferite, au căzut de comun acord să rămână prieteni… atât de prieteni, încât prezentatorul vrea să o invite la nunta cu Gabriela Prisăcăriu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a durat doar 5 ani. După ce s-au despărțit, cei doi au decis să rămână prieteni.

Ei bine, de curând, prezentatorul de televiziune a făcut o dezvăluire neașteptată.

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat:„Apropo, și la Monaco…’

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:'Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Prima imagine cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian:„Nu s-a dezlipit de coșciug’

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.Când va naște partenera antrenorului

Dani Oțil vrea să o invite pe Mihaela Rădulescu la nuntă

Dani Oțil susține că relația cu Mihaela Rădulescu i-a adus foarte multe lucruri bune. Au avut parte de o relație extrem de frumoasă și armonioasă. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au decis să rămână prieteni.

Prezentatorul și-a refăcut viața, iar acum este tătic. De asemenea, s-a căsătorit de curând cu Gabriela Prisăcăriu. A fost vorba de un eveniment restrâns, însă pentru nunta cea mare, Dani Oțil are o listă pregătită. În glumă, vedeta a spus că avea plicul pregătit și pentru fosta lui parteneră de viață.

Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână. Ea îmi zicea tot timpul: «Dani, eu sunt atât de bătrână încât trebuie să-ți căutăm o nevastă». Dar noi eram împreună, în vacanță. Am uitat să o chem la nuntă. Are plicul pregătit. Am vorbit tot. I-am promis că… eu am făcut o nuntă de 30 de persoane. O să o chem când fac nunta aia mai mare. E singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV. Să vină să bea și să mănânce, apoi să lase la plic', a spus Dani Oțil, precizând că ultima glumă a fost pe moment.

Ce îl deranja la relația cu Mihaela Rădulescu

De asemenea, în cadrul aceluiași podcast, Dani Oțil a mai dezvăluit care a fost lucrul care l-a deranjat cel mai tare în relația cu prezentatoarea de televiziune.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: «Păi, asta am făcut eu acum zece ani». Și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: «Bă, tu știi că eu m-am dat de pe tiroliană de pe stâlpul…» și ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare». Eu m-am simțit super de c****', a spus Dani Oțil, pe YouTube, ca invitat în emisiunea online a lui Speak.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter