De ce s-a certat Serghei Mizil cu Oana Mizil la înmormântarea surorii lui, Donca: „M-am supărat groaznic că...”

Publicat pe

Serghei Mizil a povestit de ce s-a certat cu Oana Mizil la înmormântarea surorii lui, Donca. A spus că s-a supărat teribil pe soția lui Marian Vanghelie, după ce ea și-ar fi permis să vorbească în calitate de nepoată a femeii. Totodată, ce l-ar fi scos din sărite a fost faptul că partenera politicianului ar fi stat de vorbă cu presa în ziua în care ruda lor a fost îngropată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Serghei Mizil a dezvăluit public de ce s-a certat, de fapt, cu Oana Mizil la înmormântarea surorii lui. El a avut o reacție furibundă la adresa soției lui Marian Vanghelie, pentru că ea și-ar fi permis să vorbească în calitate de nepoată a regretatei Donca. În plus, după ce au apărut o mulțime de informații despre ruda lui și Nicu Ceaușescu, el a decis să dea cărțile pe față!

Pe data de 23 noiembrie, familia Niculescu Mizil a fost zguduită de o veste cumplită. Donca, sora lui Serghei Mizil, s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. De când ea a murit, în familie s-a declanșat un „război' între bărbat și Oana Niculescu Mizil.

Citește și: Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată. Oana Mizil:„A plecat o parte din sufletul meu'

Citește și: Serghei Mizil, furios pe Oana Mizil, după moartea surorii sale Donca:”Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Citește și: Asistenta medicală care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian, detalii teribile despre problemele lui de sănătate:„A leșinat. A zis…'

Citește și: Au apărut mesajele găsite în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian:„Două ore jumate stai în camera aia'

De ce s-a certat Serghei Mizil cu Oana Mizil la înmormântarea surorii lui, Donca

Scandalul dintre cei doi a început chiar în ziua înmormântării Doncăi. Oana Niculescu Mizil spuea atunci că este nepoata ei și că i-ar fi cunoscut cea mai mare suferință. Soția lui Marian Vanghelie declara atunci că sora lui Serghei Mizil ar fi avortat copilul ei și al lui Nicu Ceaușescu, în urmă cu mai mulți ani.

Astfel, Oana Niculescu Mizil spunea că regretata ei mătușă s-ar fi iubit cu Nicu Ceaușescu în tinerețe. Relația lor nu s-ar fi putut oficializa, în ciuda sentimentelor, pentru că Elena Ceaușescu ar fi avut alte planuri pentru băiatul ei, notează click.ro.

Serghei Mizil s-a enervat imediat când a aflat de declarațiile Oanei Niculescu Mizil și a avut o reacție acidă la adresa ei. El a fost invitat recent în emisiunea Xtra Night Show și a decis să spună lucrurilor pe nume, referitor la presupusa relație dintre Donca și Nicu Ceaușescu.

Serghei Mizil, despre presupusa relație dintre Donca și Nicu Ceaușescu

Serghei Mizil a declarat că s-a supărat teribil pe Oana Mizil, după ce și-ar fi permis să vorbească în calitate de nepoată a Doncăi. A susținut că el ar fi încercat să ferească de presă la înmormântare, dar ea, în schimb, ar fi oferit mai multe declarații.

„M-am supărat groaznic că Oana și-a permis să vorbească în calitate de a nu știu câta nepoată a Doncăi. Eu m-am ferit la înmormântare de presă, nu am vrut să dau interviuri si ea era cu presa după ea.

Toată lumea a spus că a murit iubita lui Nicu Ceaușescu și nu Donca! Vă spun eu cum au stat lucrurile cu Nicu Ceaușescu. A fost o discuție privată între familia Mizil și familia Ceaușescu și asta a fost! Să se termine odată cu subiectul ăsta!', a declarat Serghei Mizil la „Xtra Night Show', la Antena Stars, conform click.ro.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter