Au apărut mesajele găsite în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian: „Două ore jumate stai în camera aia”

Publicat pe

Ce mesaje s-au găsit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Vestea conform căreia Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață a îndurerat o țară întreagă. Acesta a fost internat la o clinică din Reșița pentru a i se administra un tratament hiperbaric. La scurt timp după, el a fost transporat de urgență la spital, unde și-a petrecut ultimele clipe din viață. În acest caz, s-a deschis un dosar de ucidere din culpă. În anchetă apar noi dovezi cu privire la moartea interpretului, prietenii săi publicând mesajele trimise de acesta după ce a ieșit din camera hiperbarică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, la scurt timp după ce i-a fost administrat un tratament hiperbaric. În acest caz, procurorii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Apar noi dovezi în cadrul anchetei. Prietenii interpretului au publicat mesajele trimise de acesta imediat după ce a ieșit din camera hiperbarică de la clinica din Reșița.

În telefonul interpretului s-au găsit mesaje conform cărora el ar fi petrecut în camera hiperbarică aproximativ două ore și jumătate. Acest lucru reprezintă o adevărată dovadă pentru ancheta deschisă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian.

Citește și: Ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoian înainte să meagă la clinica de recuperare:„I-au înjumătățit doza de…'

Citește și: Ce a găsit Andreea Gușman, fiica impresarului, în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian:„O conversație în care a spus că…'

Citește și: Nadia Comăneci a împlinit azi 60 de ani.Ce cadou a primit de la Klaus Iohannis

Citește și: Scandalul pe moștenirea lui Cornel Galeș se aprinde!Un elvețian susține că soțul Ilenei Ciuculete l-a țepuit cu 15.000 de euro

Ce mesaje s-au găsit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian

Noi dovezi apar în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Se pare că prietenii săi apropiați au făcut publice mesajele artistului. Într-una dintre conversații, el spune că a petrecut în camera hiperbarică aproximativ două ore și jumătate. Medicii de la clinică au transmis că artistul valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric.

'În urma nefericitului eveniment al decesului maestrului Petrică Mîţu Stoian, dorim să precizăm următoarele: Domnul Petre Mîţu Stoian a sosit la Clinica Nera vineri, 5.11.2021, în jurul amiezii, în vederea recuperării post-Covid, în stare generală bună de sănătate. A fost consultat în cursul după-amiezii. În cadrul consultaţiei preliminare s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. A urmat procedura de testare la presiune şi oxigen şi s-a stabilit o cură de 15 şedinţe de terapie cu începere de-a doua zi. Seara a mers la masă, s-a plimbat puţin prin complex şi apoi a mers să se odihnească în camera unde era cazat; starea dumnealui a fost bună pe toată perioada aceasta', transmite Clinica Nera, într-un comunicat de presă, de luni.

„Abia după ora 13:00 starea lui s-a agravat'

În comunicatul de presă trimis de către clinica din Reșița se menționează faptul că Petrică Mîțu Stoian a fost trimis de urgență la spital, unde starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Ulterior, în jurul orei 13:00, acesta a început să se simtă din nou foarte rău.

'Spre dimineaţă, medicul a fost chemat pentru hemoptizie; Domnul Petre Mîţu Stoian a fost transportat cu salvarea la CG SP Oraviţa; Acolo a primit tratament cu O2 şi substanţe perfuzabile specifice care a oprit tusea şi hempotizia; Pacientul s-a simţit bine în tot acest timp, a dorit să se întoarcă la Clinică, dar din prudenţă a acceptat să rămână pentru investigaţii suplimentare. Ulterior a fost trimis la Reşiţa pentru evaluare imagistică. Clinica a constatat mai târziu că starea domniei sale a continuat să fie una stabilă la SP Reşiţa şi că abia după ora 13.00 starea lui s-a agravat', a mai transmis Clinica Nera.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter