Asistenta medicală care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian, detalii teribile despre problemele lui de sănătate: „A leșinat. A zis...”

Publicat pe

Asistenta medicală care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian în urmă cu mai mult timp a dezvăluit detalii teribile despre problemele lui de sănătate. Femeia a povestit despre un episod cutremurător din viața artistului. Ea susține că și-a dat seama de mai demult că maestrul ar fi avut probleme cu inima, după ce a leșinat brusc. Iată ce i se întâmplase atunci cântărețului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Asistenta medicală care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian a oferit detalii teribile despre problemele lui de sănătate. Femeia s-a ocupat de el în urmă cu mai mult timp și îl supraveghea constant, pentru a-l îngriji. La scurtă vreme după ce regretatul cântăreț s-a stins din viață, ea a povestit că și-ar fi dat seama de mai demult că el ar fi avut probleme cu inima și cu tensiunea.

În urmă cu mai mult timp, Petrică Mîțu Stoian a fost îngrijit de o asistentă medicală. Ea a participat la înmormântarea regretatului artist. Deși era profund îndurerată, ea și-a găsit puterea să ofere câteva declarații. A vorbit despre un episod cutremurător prin care trecuse artistul în urmă cu mai multă vreme, scoțând la iveală detalii neștiute.

Citește și: Ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoian înainte să meagă la clinica de recuperare:„I-au înjumătățit doza de…'

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital:„Uite cum am ajuns, în ce hal!'

Citește și: Patrizia Paglieri: „Am stat o zi pe perfuzii'.Mesajul ei, după ce fanii i-au reproșat că a părăsit Asia Express

Citește și: Ce avere au împărțit Monica Gabor și Irinel Columbeanu.Au făcut partajul la 10 ani de la divorț

Asistenta medicală care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian, detalii teribile despre problemele lui de sănătate

Asistenta medicală a povestit că, în urmă cu mai multă vreme, Petrică Mîțu Stoian ar fi prezentant un puseu de tensiune, la un moment dat. Ulterior, el ar fi leșinat, după ce i-ar fi spus că îi este rău. Îngrijorată, femeia povestește că a chemat infirmiera, că l-a urcat în căruț și că l-a condus la cardiologie, unde se afla doctorița. Tot ea a mărturisit că și-a dat seama de atunci că maestrul ar fi avut probleme cu inima.

„Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pur si simplu a zis 'îmi este rău' și l-am așezat pe pat… Am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid…

Am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița… A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale. I s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat… De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp', a povestit asistenta medicală pentru Prima TV, notează WOWbiz.ro.

În continuare, asistenta medicală a susținut că Petrică Mîțu Stoian ar fi rugat cadrele medicale să nu-i mai țină morală, pentru că se va reface. Tot el i-ar fi spus că ar mai fi făcut pusee de tensiune.

„Îmi zicea: „Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac… sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit', așa mi-a zis. Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea… și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind', a continuat ea.

Reacția Ministerului Sănătății după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Ministerul Sănătății ar fi transmis câteva precizări, după ce Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. Potrivit WOWbiz.rom specialiștii în sănătate ar susține că oxigenoterapia hiperbară nu ar exista în protocolul de tratament împotriva coronavirusului.

Aceeași sursă mai informează că reprezentanții Ministerului Sănătății ar fi demarat o anchetă în acest caz. În plus, Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin ar fi dispus o verificare în cadrul unității medicale unde a fost internat artistul, dar și la clinica privată din Reșița.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter